Beroepsvereninging SSMHG Internationaal

Professional Association SSMHG www.ssmhg.com/

**De SSMHG staat voor "Sa Spirit Meditation Healing Group". Deze vereniging staat voor Kwaliteit en Toetsing. Het SSMHG is een beroepsgerichte vereniging voor inkoop opleidingen voor o.a opleiders wereldwijd en die tevens alle clienten voorziet als beroepsondersteuning. De opleiders kunnen terecht voor de opleidingen in spiritualisme doktersopleiding, pschologische, therapeutische vak diploma bezitten een grote en goede kennis. Deze kennis is belangrijk om te delen, zodat therapeuten zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen groeien in hun vak. 

**Als SSMHG helpen wij de verbinding te versterken voor client en leerling voor het gekozen beroepsvak.

Het SSMHG vindt, het overdragen van kennis en het verhogen van kwaliteit in deze branche uitermate belangrijk. Zo streven wij ernaar om hierin een stabiele en betrouwbare factor te zijn. We bieden als beroepsorganisatie, vanuit het ROSS en andere opleidings centrums wereldwijd het belang voor diverse therapeuten, de kans om het tijdrovende proces uit handen te geven, zodat u zich als therapeut kunt concentreren op primaire taken.                                                                                                     

Doordat SSMHG zich primair richt op het beoordelen van scholingsmogelijkheden, wordt dit proces met veel precisie en kundigheid gedaan. SSMHG staat garant voor een hoogwaardige, kwalitatieve voor het spirituele en/of dokter en therapeutische diensten naar therapeuten, cursisten opleiders en voor andere erkenden vakgroepen. U kunt hierbij denken aan de beoordeling van volledige opleidingen, deelopleidingen, bij - scholingen, cursussen.

Via deze Vereniging SSMHG wereldwijd  brengt de scholingsmogelijkheden effectief en actueel in beeld voor therapeuten, zodat tot een goed, persoonsgebonden advies kan worden gekomen voor het geven van verschillende yoga opleidingen en spirituele therapeuten. Deze Vereniging werkt nauw samen met de Online opleidingscentrum ROSS en staat als hoogste Sa Spirit Meditation Healing Group (Internationaal.)

**SSMHG heeft een uitgebreide ervaring met energetische en levens energieen en alle studies over spiritualisme.Vanuit deze achtergrond is het ROSS de grootste kenner van compententie gerichtheid, brede professionalisering en eigenlijk alle facetten die het hedendaagse middelbaar en hoger master onderwijs met zich mee brengen om aansluiting te kunnen vinden met de meest uiteenlopende erkende spirituele studies van Nederland en Belgie maar, ook Internationaal.

ROSS is bovenal een erkend kenmerk op alle studies die het ROSS aanbiedt, deze geven we voor de juiste mensen die zich toeleggen op het beroepswerk en houdt het complete tijdsplan in de gaten. Daarnaast is het ROSS het aanspreekpunt voor alle opleiders die meer willen ontdekken over spiritualisme.

**Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte – Hoog spirituele – Kundalini Yoga - Levens - Energetische - Tantrisme opleidingen streeft naar een hoogwaardige, onafhankelijke dienstverlening. Een unieke maar ook essentiële bijdrage in kwaliteit.

Het ROSS verzorgt de accreditatie van scholingen zelf. Een gevolg hiervan is dat een geaccrediteerde scholing door opleiders hoeft niet meer op verschillende plekken wordt ondergebracht, het ROSS heeft een eigen toetsing en eenduidige beeldvorming. Wij zien het als ons vak om scholing te registreren, beoordelen en accrediteren van scholingen.

Het registreren voor een opleiding is voor drie jaar door het ROSS - SSMHG gewaar borgt daarna moet men het zelf verlengen met drie opvolgjaren. Voor studenten geregistreerde leden zijn de kosten 99,- dollar. Voor mensen zonder ROSS studie of SSMHG studie bedragen de kosten 150 dollar voor drie jaar.

Alleen zo geven we een grote groep therapeuten energetische artsen, healing masters, leraren, binnen onze branche de mogelijkheid een weloverwogen keuze te maken voor scholing en komen er diverse mogelijkheden om objectieve informatie te delen met tal van belanghebbenden. Zo werken we aan de waarde van het geven van diploma's. Niet alleen voor therapeuten is dit prettig maar ook voor de clienten is dit een zekerheid dat de therapeuten erkend beroeps opgeleid zijn. Daarnaast is de opleider er zeker van de SSMHG als onafhankelijke partij achter de reeds opgedane kennis van (oud)-studenten staat. Wat betreft de invulling van kwaliteitsvraag richting verzekeraars.(Dit is wel per verzekering verschillend). Oprichter van SSMHG is Samara Vlok Alya Atma Kaur. De master van Yoga studies international en hoogleraar van spirituele studies Saarganjobaalja, Psychologie EFT- TCM Tantra Spirit Master.

**Tailer Twan is oprichter van SSMHG Prof/ Doctor Phd / Hun-Eng Yoga studies, en heeft uitgebreide ervaring met Hoog spirituele studies tevens Management in het bedrijfsleven vanaf 1994.

Vanuit deze achtergrond is hij een groot kenner van competentiegerichtheid, brede professionalisering en eigenlijk alle facetten die het hedendaagse hogere - spiritueel onderwijs met zich meebrengen om aansluiting te kunnen vinden met de meest uiteenlopende spirituele vak opleidingen.

**Tailer Twan: is bovenal eigenaar van het opleiding centrum bij het ROSS, hij zorgt dat de juiste mensen zich toeleggen op het beroepsgericht vakopleidingen en houdt het complete tijdspan in de gaten. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor opleiders en verenigingen.

**Brenda Gray: is Communicatiemanager - Bedrijf Psycholoog van ROSS en heeft een achtergrond in marketing - communicatie en grafisch vormgeving. Ze heeft er bewust voor gekozen om werkzaam te zijn in deze branche, zodat ze haar bijdrage kan leveren aan de verhoging van kwaliteit. Zij ziet dat de complementaire zorg bestaansrecht heeft, maar hier en daar wel achterblijft in professionalisering en kwaliteit. Met haar scherpe oog voor detail probeert ze met SSMHG-ROSS te helpen stappen te zetten in de goede richting.

ROSS-KYTT, is een voluit Hoogste Spirituele Yoga studie ook wel genoemd vanuit de Beroepsorganisatie SSMHG. 

***Sa Spirit Meditation Healing Group***(SSMHG)

SSMHG beroepsvereniging voor verschillende Yoga docenten opleidingen maar, ook voor spirituele studies en persoonlijke groei. ROSS-KYTT is een yogabeweging die zich toelegt op het verbreiden en onderwijzen van o.a Kundalini-yoga, zoals dit onderwezen werd 2500 jaar geleden vanuit de Sikh Traditie. ROSS is op 1994 opgericht als praktijk school en is vervolgens in 2008 ook online gegaan. De oprichter Tailer Dwan en Alya Atma Kaur zette deze non-profitorganisatie duizenden yogacentra op in meer dan 56 landen wereldwijd.

 

 

The first role of the teacher is to be humble...the character, the courage, the grace, and the magnitude of a person is in practicing humility. One who cannot go under can never grow. The first power of the seed is to go under, and then grow.
ROSS

You are very special. Your legacy books will not carry, but your legacy will be carried in the hearts of those whose lives you build by giving them the strength to face their own tomorrow unto victory.
ROSS

Here is only one problem: You do not trust your powers. There is no difference between you and God.  Count your blessings. Be proud of yourself. Make your children, friends and neighbors proud of you. Let your touch be the Master's Touch. Keep up and God will keep you up. Trust it. Stop looking down at yourself.  Feel God within. There is no God outside of you. ROSS

ATeacher doesn’t hear he’s deaf. He doesn’t speak he’s dumb. He doesn’t see he’s blind. He just carries the teachings. He never amends them, never adds to them, never subtracts from them. You don’t interpret it; you just respectfully carry it to another, and that to another, and that to another. When you do this, all knowledge will come to you. Everything will dawn on you. Your Teacher will speak in you. Your Teacher will guide in you. 

ROSS - SSMHG

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>