De Kracht van Prana

Kundalini Yoga behandelt specifiek het krachtigste in het universum, de fundamentele levensenergie, prana. Prana is de subatomaire energie, de levenskracht. Het was duizenden jaren bekend bij yogi's, lang voordat de wetenschappers het atoom splijten. Het is prana die je bij elke ademhaling ontvangt. Dit is een van de machtigste dingen tijdens de Kundalini Yoga maar ook in het dagelijkse leven. Kundalini Yoga is het ontdekkingspad van de bron van de prana in ons, en leert ons hoe we die moeten gebruiken.

Registreren voor de opleiding Kundalini Yoga Teacher Training.

  • Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Level 3 + Video's en Open boek examen vanuit huis
  • Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Level 3 + Kundalini Yoga Master Teacher Training. Kundalini Yoga Master Teacher Training (vooropleiding vereist in Level 1 Level 2 Level 3)
  • Zwangerschap Kundalini Yoga Teacher Training (Nieuw)
  • Ayurveda Dokter opleiding Level 1 Level 2 + Open boek examen vanuit huis
  • Ayurveda Dokter opleiding Level 1 Level 2 + KYTT + KYTT Master Teaching
Deze opleidingen zijn allemaal thuis opleidingen en zijn allemaal vanuit huis te volgen. Te bestelen in Papieren Versie of Download Versie. Ook buiten Europa te volgen.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>