Uitleg Kundalini Master

Na het behalen van de Level 1 Level 2 en Level 3 wil je graag de Master opleiding gaan volgen. Maar wat is de Master opleiding? Wat kan je allemaal als je de Master heb behaald? Na het volgen van de master opleiding wordt je ondergedompeld wat de Kundalini nog meer te bieden heeft. We gaan over onderwerpen dieper in de stof zullen zijn zodat, je nog meer weet hoe de Kundalini werkt en hoe je als Yogi nog betere lessen kunt gaan neerzetten. Het voordeel is dat er na de opleiding in twee kanten op kunt gaan. Zowel als verder ontwikkeling in de Kundalini Yoga Master. 
 
Kundalini Yoga Master voor het les geven in Kundalini Yoga. Hierin worden alleen de oefeningen aangeven die gegeven mogen worden aan de kinderen tijdens de Kundalini Kinder Yoga wordt ook wel Sabia genoemd. Dit wordt spelenderwijs gedaan zodat, de lessen voor de kinderen tijdens een spel in de yoga gegeven kan worden. Het voordeel is dat blokkades bij kinderen (denk aan trauma's slechte school prestatief of onzekerheden, of faalangst minder worden of zelf zullen verdwijnen). 
 
Verder word er de uitgebreide gong instrument behandeld hoe je deze kunt bespelen in de yoga lessen.
De slag van de hamer is een belangrijk onderdeel tijdens de yoga lessen voor meditatie, voor optimale ontspanning het ontwaken van de chakra's en tevens om de kundalini op te laten klimmen. De intuitieve gaven worden meer en meer versterkt. Je leert hoe denkbeelden werken bij depressie, emoties, energetisches blokkades. 
Hoe men gevoelens kunt uiten, de gezonde levenstijl, het versterken van het immuunsysteem en zoveel meer.
 

Geworteld in eenheid en liefde, stimuleert de Sikh theologie een leven van spiritualiteit en dienstverlening.
 
Eenheid en de liefde te dienen als de basis van de Sikh theologie - dat is zowel het doel als de werkwijze. Sikhs hebben tot doel de goddelijkheid in alles en iedereen die ze tegenkomen te herkennen en deze dagelijkse praktijk helpt het individu de kwaliteiten van eenheid en liefde te cultiveren en te belichamen zo ook het Masterschap.
 
Yogi's  geloven dat de Schepper de hele Schepping doordringt en dat elk individu wordt gevuld met dezelfde goddelijke potentieel. De Sikh traditie benadrukt de collectieve gemeenschap van de hele mensheid en daagt alle sociale ongelijkheid uit, waaronder die op basis van klasse, kaste, geslacht en beroep.
 
Het realiseren van eenheid en liefde in je leven dwingt het individu ook om de eenheid met de wereld om zich heen te zoeken. Het vervolgen van een echte Yogi het éénworden met spiritualiteit en het mastersschap.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>