Inschrijven Kundalini Yoga Coach

Uitleg Kundalini Yoga Coach

How to become a yoga teacher in the UK

Wat doet een yogacoach?

Een Yoga Coach oftewel een Kundalini Yoga Coach leert de leerlingen hoe ze de verschillende strekhoudingen moeten uitvoeren, meditatie kunnen beoefenen en mindfulness kunnen bevorderen naast algeheel welzijn. Deze professionals worden ook vaak 'yoga-instructeurs' en 'yogi's' genoemd. Maar het vak yoga Coach gaat veel verder dan dat:
 
Je begint uiteraard met de Kundalini Yoga Opleiding die vervolgens doorstroomt naar de Master en de Kundalini Yoga zwangerschap technieken en wat daar allemaal komt bij kijken als leraar. Alleen als een coach dien je wel nog meer in de kennis van yoga te treden dit betekent nog meer en verschillende yoga vormen en yoga technieken. Van basis tot gevorderd, van zelf beoefening als verdiepen in jouw aankomende leerlingen, de valkuilen, en natuurlijk de rol als leraar. 
 
De rol als coach en dat gaat veel verder dan alleen les geven. Het gaat over de yoga in het algemeen de oorsprong, waar staat yoga voor en wat is het eigenlijk en voor wie? Wat maakt het nou zo bijzonder om verschillende yoga vormen te leren als Coach. Dit is een heel eenvoudig antwoord kennis, groei, verdieping, kracht, en wijsheden en zoveel veel meer. Het KYTT staat dan ook altijd voor alles als je een yogi wilt worden dan, wil je alles over het vak yoga leren. 
 
Alles maakt jouw tot een echte yoga tot een echt Coach waar jouw leerlingen terecht kunnen. Ze kunnen voor echt heel veel vragen bij jouw terecht want straks weet je dit allemaal. De kennis en de antwoorden van jouw leerlingen doet jouw tevens groeien in ontwikkeling. Het genieten van de Coach opleiding is niet zomaar een aanvulling van leer momenten dit gaat veel verder en dieper dan het leven waar je nu in bevind. Leer ondervind en onderwijs waar jij straks ieder mee kunt verder laat komen in het dagelijks leven. 
 

Wat kan je verwachten bij een Kundalini Yoga Master Coaching pakket:

 1. Kundalini Yoga level 1 level 2 level 3
 2. Kundalini Yoga Master 
 3. Kundalini Zwangerschap Yoga level 1 en Level 2
 4. Mudra Yoga 
 5. Chakra Yoga 
 6. Ayurveda Level 1 en Level 2
 7. Intuitieve ontwikkeling
 8. Stress en Burn-out Coaching
 9. Live Coach Training
 10. EFT Therapeut
 11. Dieet Therapeut
 
Namasté
KYTT daar kun je verder mee!

 

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>