Doelgroep

 

Kundalini Yoga is in principe geschikt voor iedereen!

Jong, oud, man, vrouw, soepel, stijf, pijnlijk lichaam, gestrest, moeite met slapen, hyperventilatie, hoofdpijnklachten, PMS etc.

 

Voor wie :

Kundalini Yoga is mede door haar veelzijdigheid geschikt voor iedereen.

Kundalini Yoga is verder als discipline uitermate geschikt om in te passen in het dagelijks leven ,

en wordt daarom naast de Yoga van het bewustzijn ook wel de Yoga van de huishouder genoemd.

Uw leraar is fulltime docent(te) van Kundalini Yoga en beschikt over een enorme ervaring.

De leraar of lerares kan iedereen begeleiden in deze prachtige Yoga vorm.

De oefeningen doet u natuurlijk thuis, maar door het uitvoeren en beschrijven van de huiswerkoefeningen die u kunt opsturen geeft de leraar je individueel aanwijzingen en adviezen.

Door de persoonlijke band die zo tijdens de Online Kundalini Yoga ontstaat, kent de leraar zijn leerling en kan hij iedereen op de meest efficiënte wijze helpen baat te vinden bij de nieuwe manier van leven en het leren Teacher van de Kundalini Yoga.

 

 

Yogi Bhajan

 

'Ik ben gekomen om leraren en leraressen te creeren, niet om aanhangers om me heen te verzamelen.'

De kennis van Kundalini Yoga stamt uit een eeuwenoude leer en werd door Yogi Bhajan (1929-2004) in 1969 voor het eerst in de westerse wereld gintroduceerd en openlijk onderwezen.

Tot dan toe werd Kundalini Yoga alleen mondeling doorgegeven van meester op leerling.

Yogi Bhajan merkte dat het in de chaotische tijd van de overgang naar het watermantijdperk nodig is om deze belangrijke kennis toegankelijk te maken voor alle mensen.

Anders dan zijn meester zag hij het als zijn opdracht om leraren en leraressen op te leiden zodat de kennis aan veel meer mensen kan worden doorgegeven.

Hij voelde de noodzaak om  de mensen vertrouwd te maken met een positieve, gezonde leefstijl, zodat ze zijn voorbereid op de grote veranderingen zoasl de verandering van het klimaat en de razendsnelle technologische vooruitgang.

Yogi Bhajan heeft er steeds op gewezen dat wij zelf ons leven vormgeven en dat wij altijd een keuze hebben.

De doelgroep voor Kundalini is nu ook voor iedereen die de 'Online Kundalini Yoga leraren opleiding kunnen gaan volgen'.

 

ni Yoga is mede door haar veelzijdigheid geschikt voor iedereen. Kundalini Yoga is verder als discipline uitermate geschikt om in te passen in het dagelijks leven en wordt daarom naast de yoga van het bewustzijn ook wel de yoga van de huishouder genoemd.

mede door haar veelzijdigheid geschikt voor iedereen. Kundalini Yoga is verder als discipline uitermate geschikt om in te passen in het dagelijks leven en wordt daarom naast de yoga van het bewustzijn ook wel de yoga van de huishouder genoemd.