Gong Instrument

Het ROSS geeft de gelegenheid om ook de Gong aan te schaven.
De Gong word veel gebruikt bij de Kundalini Yoga lessen.
De uitgebreide studie word geleerd in de Master opleiding van Kundalini Yoga Child Master Training.
 
Bij het ROSS kunt u de Gong bestellen.
Wij bieden verschillende Gong groote maar om goed te leren omgaan met de Gong en de klanken bieden we hieronder Twee verschillende Gongen aan.
 
Afb 1
Afbeelding 1 Gong Chano Prijs 495,- euro inclusief verzenden.
 
Afb2
Gong Braana Prijs 1495,- euro inclusief verzenden op de website ROSS spirituele studies worden meer Gongs aangeboden.
 
We geven hieronder even een korte uitleg over de Gong
 
Waarom gebruiken we de gong in Kundalini Yoga?

De gong is een heilig en oud instrument van genezing, verjonging en transformatie.

De Gong produceert een sterke geluidsgolf, bijna tastbaar als een aanraking, die het fysieke lichaam stimuleert door het oppervlak van de huid en elke cel te beïnvloeden.

Op fysiek niveau geeft de gong spanning en blokkades in het lichaam vrij, het stimuleert een hoger functioneren van het glandulaire en zenuwstelsel, het verhoogt prana, onze levenskracht en verbetert de bloedsomloop.

Opvoeder en muzikant Johannes Heimrath heeft in de jaren tachtig veel workshops en healing sessies met de gong gehouden.                                                  
 
Hij ontdekte dat het geluid van de gong zeer nuttig was in verband met het verlichten van nekpijn en hoofdpijn, menstruatieproblemen en krampen in de borstkas en het bovenste ademhalingsstelsel.
Het geluid van een levende gong stimuleert de bloedsomloop, terwijl het brede frequentiebereik zenuwuiteinden stimuleert en nuttig kan zijn bij het herstellen van blessures waarbij zenuwbeschadiging is opgetreden.
Omdat fysiek leed en ziekte vaak ook een emotionele en stressgerelateerde component hebben, beïnvloedt de gong ook de fysieke gezondheid door op deze gebieden te werken.

Het lijkt er ook op dat het geluid van de gong het glandulaire systeem stimuleert tot een hoger niveau van functioneren.                                                               
 
De hypofyse lijkt direct beïnvloed te worden door het geluid, waardoor het hele klierstelsel in evenwicht wordt gebracht.
De gong werkt ook diep op de mentale, emotionele en spirituele lichamen. De gong zuivert en kalmeert de geest. Het snijdt letterlijk door de lineaire geest en verwijdert de rommel uit het onderbewustzijn om het stralende en authentieke zelf te onthullen. Het heeft de capaciteit om ons naar onze neutrale geest te brengen die wijs en niet-oordelend is. Het helpt de geest naar nul te keren, een staat van stilte waarin aangeboren wijsheid kan worden bereikt.
 
 "De Gong is het eerste en laatste instrument voor de menselijke geest, er is maar één ding dat de menselijke geest, het geluid van de Gong, kan vervangen en bevelen. Het is het eerste geluid in het universum, het geluid dat dit universum heeft gecreëerd. Het is het elementaire creatieve geluid. Voor de geest is het geluid van de gong als een moeder en vader die het heeft laten zien. De geest heeft geen kracht om weerstand te bieden aan een goed gespeelde gong. "
 
Masteropleiding Nu beschikbaar!

 

Bestellen voor de Muziek Gong

Gong voor Yoga, Meditatie, Mantra, Blokkades in het Lichaam, Instrument.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Het is wel raadzaam om bij de Master studie de gong te bestellen.

 

''True yoga is not about the shape of your body, but the shape of your life. Yoga is not to be performed; yoga is to be lived. Yoga doesn’t care about what you have been; yoga cares about the person you are becoming. Yoga is designed for a vast and profound purpose, and for it to be truly called yoga, its essence must be embodied.'' SSMHG Association:

 www.ssmhg-association.com/

For English studies:
 
Spiritual Studies: