Hoofd Tulband - Kundalini yoga kleding

 

Yoga hoofdband KYTT Jersey-katoen/ kant, wit. De mooie yoga hoofdbedekking is mooi evenals beschermend. Het kan helpen bij het richten van de energie, houdt het haar bij elkaar, zorgt voor een temperatuur evenwicht en ziet er gewoon geweldig uit.Gedurende de yoga, verbinden we energie en ervaring met een bron groter dan onszelf. In Kundalini Yoga, zoals in vele andere vormen van yoga, kunnen we ons hoofd bedekken om ons proces van innerlijke bewustwording te ondersteunen. Het heeft betrekking op onze tiende Poort aan de top van ons hoofd, dat is onze verbinding met het universum. Als yoga-leraar of healer kunt u veel energie van de klas of genezende behandeling ontvangen. Door uw hoofd te bedekken kunt u zichzelf beschermen tegen andere personen, processen en energieën van buiten naar binnen. De Kundalini yoga hoofdband is een comfortabele en trendy hoofdband die je overal kunt dragen. Het is geschikt voor yoga, meditatie en het dagelijks gebruik. Het is geweldig voor de yogaschool voor les nemen of les geven. Het is rustgevend met het gevoel dat een hoofdband je geeft.

Normale lengte. Maatregelen ongeveer: breedte 16 cm, lengte 21 cm.
Geschikt voor alle maten van het hoofd.


Waarom draagt een Sikh een tulband?

Om te begrijpen waarom Sikhs een tulband dragen, wat sinds de tijd van de eerste Sikh guru- guru Nanak deel uitmaakt van het geloof, moet de geschiedenis en de leeringen van Sikh Guru´s bestudeerd worden.
Een Sikh draagt een tulband, omdat het een vereiste is voor zijn of haar geloof en daarnaast ook een uiting is van liefde en gehoorzaamheid aan de wensen van de vinders van hun geloof. De Sikh geschiedenis vertelt ons dat het dragen van een tulband al sinds de geboorte van het Sikh geloof plaatsvindt als middel om het voor Sikh’s kesh- ongeknipt haar – te bedekken.

De tulband is een deel van de religieuze en etnische identiteit van Sikhs. Door zijn haar ongeknipt te behouden leeft een Sikh in eendracht met natuur. De tulband bedekt het ongeknipt haar is een brengt tot uiting dat een Sikh leeft volgens de wetten die door God zijn geschapen.
Door een tulband te dragen bindt een Sikh zich aan de verantwoordelijk om voor mensheid te zorgen. De acties van een tulband-dragende Sikh raken niet alleen hem. Door het dragen van een tulband vertegenwoordigt de Sikh de Guru en de gehele Sikh gemeenschap. Op deze manier vergroot de tulband de gebondenheid tegenover de gemeenschaap en helpt hem of haar in het worden van een meer gedisciplineerd, gehoorzaam en eerbaar persoon.

Praktisch gezegd is de tulband eigenlijk evenveel een deel van een Sikh als zijn lichaamsdelen.

Kundalini yoga Teacher Training inclusief Level 1 Level 2 Level 3 + E-learning Video's. Nederlandstalige thuisopleiding.

Prijs in Download Versie 399,- euro

Prijs in Papieren Versie 499,- euro

www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/

Beroepsvereniging SSMHG

Proffesional Association SSMHG International

www.ssmhg-association.com/

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Contact

ROSS - KYTT NL/BE
P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
5612 AZ
Eindhoven
Holland

Hoofdkantoor ENG Hungarian
ROSS Nederland - Belgie
Postadres

Postbus 445
1200 AK Hilversum

Hoofdkantoor

ROSS Internationaal 2100 Gödöllő Hongarije

ROSS Internationaal 3515 Miskolc

ROSS Internationaal Budapest, Visegrádi 1132

Email contact:
onlinestudies@outlook.com
yogaopleiding@outlook.com

SSMHG Association - studies-ssmhg@outlook.com
Wholesale - Franchise International/Nationaal

ROSS/KYTT English - yogateaching@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Terugbel Service (zie contact)

Whatsapp service: 0036-706124449
Elke dag open 24/7

ROSS/KYTT Kundalini Yoga Teacher Training Nederland-Belgie Wereldwijd Thuisstudies SSMHG