De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en Belgie

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven
Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Terugbel Service (zie contact)
Whatsapp service: 0036-706124449


yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 1 van 1

Inschrijven voor de Docentenopleiding Kundalini yoga Nederland en Belgie

Link www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/

Kundalini Yoga Teacher Training Registration

Link: www.kundaliniyogaonlinestudy.com/en/cursussen/

Kriya lymfe systeem ROSS©


1-Zit in kleermakerszit. Verstrengel de vingers in de venus mudra en plaats deze achter het hoofd, waar de nek overgaat in de schedel. Spreid de ellebogen uit naar de zijkant, parallel met de vloer. Begin met een sterke draai naar links en dan naar rechts enz. (1 seconde naar elke kant). Adem in naar de zijkant en adem uit naar de voorkant. Draai zo ver mogelijk naar elke kant. Ga hier 9 minuten mee door.

Deze oefening verwijdert de spanning van de schouders en ontspant de borstspieren. Als de borstspieren niet ontspannen zijn, dan zullen de maagspieren overbelast worden, hetgeen resulteert in vet rond de buik. Als de spieren van de schouder gestrekt worden, wordt de bloedtoevoer naar de hersenen beter geregeld.
 
 2-Zit in kleermakerszit, pak de buitenkant van de knieën vast. Houd de rug recht en begin met de kracht van de handen de knieën naar elkaar toe te trekken en weer naar beneden te duwen (een cyclus duurt minder dan 1 seconde). Ga hier 6 minuten mee door.
Deze oefening geeft een geweldige druk op het borst en buik gebied. Hij werkt ook op het afbreken van vet rond de buik en verbetert de stand van de enkels en de knieën.
 
3-Strek beide voeten recht naar voren. Leun achterover op gestrekte armen en wijs met de vingers naar achteren. Buig de knieën en begin snel en krachtig met je voeten in de lucht te trappen. Houd de enkels en voeten ontspannen en concentreer je op het bewegen vanuit onder de knieën. Ga hier 3 minuten mee door.
Deze oefening werkt op de onderrug.

ROSS Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief: