De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en Belgie

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven
Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Terugbel Service (zie contact)
Whatsapp service: 0036-706124449


yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 1 van 1

ROSS Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Longen en Bloedbaan ROSS ©


Ga zitten in kleermakerszit met een rechte rug. Houd je knieën vast met je handen met gestrekte armen. Adem in terwijl je je ribbenkast compleet strekt tot maximale capaciteit. Haal niet later nog een beetje adem bij en laat geen adem los. Plaats je tong achter de tanden tegen de rug van de boventanden tegen het gehemelte. Ontspan de rug, terwijl je de adem in houdt. Begin de rug snel hol en bol te maken, totdat je de adem niet langer in kunt houden en adem dan uit. Geleidelijk aan verhoog je de tijd, dat je je adem in houdt, tot 1 minuut. Doe deze kriya 11 minuten.

Wat deze kriya voor je zal doen.

Deze kriya is een uitstekende manier om je uithoudingsvermogen op te bouwen, het bloed te bewegen de zuurstof uit je longen op te nemen en de hartspieren te helpen reguleren en zich te reorganiseren. Het zal druk uitoefenen op de nieren, geslachtsklieren en de bijnieren. Het is nodig, in staat te zijn een volle inademing 1 minuut vast te houden, om een maximale hoeveelheid zuurstof aan de bloedbaan te geven. Wanneer er minder zuurstof in het bloed beschikbaar is dan nodig, zullen de hersenen, de organen en klieren niet in staat zijn, goed te functioneren en zullen de systemen uitvallen en ziekte veroorzaken. Als deze oefening 11 minuten per dag wordt gedaan of tot een maximum van 22 minuten, zal de bloedbaan volledig worden gezuiverd.


Als je de oefening 22 minuten wil doen, is het raadzaam na 11 minuten eerst te rusten, voordat je doorgaat met de volgende 11 minuten.

 

Contact - ROSS - KYTT

Klantenservice openingstijden ROSS / KYTT Yoga Online Thuisstudie

Maandag -  24/7

Dinsdag  -   24/7

Woensdag - 24/7

Donderdag - 24/7

Vrijdag      -   24/7

Zaterdag    -  24/7

Zondag      -   9.00 t/m 21.00

 

Elke dag open 24/7


Email contact : onlinestudies@outlook.com 

                                                                                          

P/A Boelelaan 897

1082 Rw

Amsterdam/Buitenverdert


Voor direct contact : 0036-706124449

Fenyves köz

2100

Gödöllő

Hungarian

 

P/D Tokaj

Rakamaz hoofdkantoor ROSS

 

P/D

Váci ut 152

1138

Budapest

Hungarian

 

Customer Service P/D 24/7

Váci utca 32

1052

Budapest

Hungarian

Voor vragen over de opleiding kunt u terecht op onderstaand email of formulier en/of direct contact via de whatsapp service.

Voor vragen tijdens de opleiding meldt altijd uw Naam + Inschrijfnummer. Dan zorgen wij dat deze naar uw leraar of lerares doorverzonden wordt!

De leraar of (lerares) zal zo spoedig mogelijk antwoord geven op uw vraag en huiswerkopdrachten. Tijdens vakantie , shows , praktijkdagen , lezingen , evenementen of andere afwezigheidsactiviteiten zullen wij u altijd in kennis stellen.

E-mail naar:

yogaopleiding@outlook.com

onlinstudies@outlook.com

For English Contact : yogateaching@outlook.com

Or go to the English International website : www.kundaliniyogaonlinestudy.com/en/

We kunnen contact maken met ons hart als we de stilte opzoeken. We leven in een luidruchtige wereld en we zijn voordurend druk bezig. Er is geen tijd, geen ruimte, geen stilte voor het open van het hart. Dat is waarom mensen Mediteren en Yoga uitoefenen, omdat ze die ruimte, die momenten nodig hebben om te luisteren naar hun hart , geest en lichaam.Lees meer: https://www.kundaliniyogaopleiding.nl/contact-ons/