De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en Belgie

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven
Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Terugbel Service (zie contact)
Whatsapp service: 0036-706124449


yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 1 van 1

Inschrijven complete Kundalini Yoga Thuisopleiding

Link:www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/

Kriya Sitali pranayama ROSS ©
 
Hoe je deze kriya moet doen.

Ga gemakkelijk zitten in een meditatiehouding met een rechte rug. Krul de tong en steek deze een beetje uit. Adem diep en rustig in door de mond, door het tuitje van de tong. Adem uit door de neus. Ga hier vijf minuten mee door. Adem dan in -- houd de adem vast, trek de tong in -- adem uit en ontspan. Herhaal deze oefening nog twee keer.

Wat deze kriya voor je zal doen.

De sitali-pranayama is een bekende oefening. Hij ontspant de rug ter hoogte van tweede, derde en vierde lendewervel. De seksuele energie en de spijsvertering worden erdoor geregeld. Deze ademhaling wordt vaak gebruikt om koorts te laten zakken. Wanneer deze ademhaling regelmatig wordt geoefend, werkt zij verjongend en ontgiftend. Je kunt langer leven als je tweeënvijftig keer per dag op deze manier ademt. In het begin krijg je vaak een bittere smaak op de tong. Dat komt door de ontgifting. Als je doorgaat met oefenen zal de smaak uit eindelijk zoet worden.
 
ROSS ©

Nieuwsbrief ROSS

Abonneer u op onze nieuwsbrief: