Innerlijk Balans vinden?

Kundalini yoga maakt negatieve energieën los, die zich in het dagelijks leven hebben opgestapeld door stress, irritatie of ziekte. Alle oefeningen, Kriya's in Kundalini Yoga dragen in principe bij aan het versterken van de zenuwen: een aantal Kriya's in Kundalini Yoga dragen in principes bij aan het versterken van de zenuwen, een aantal Kriya's zijn heel expliciet daaraan gewijd. Ze worden een goede basis voor een evenwichtige geest. In balans zijn uit zich in meer geduld en helderheid en leidt tot innerlijk rust. Rust biedt de mogelijkheid om u bewuster te worden van uzelf en uw eigen identiteit te vinden en te accepteren. Dit proces vergroot het gevoel van eigenwaarde en geeft u goed om de innerlijke stem, de innerlijke leraar te volgen en antwoorden te vinden op uw eigen levensvragen. Daardoor ontstaat een duidelijk ik die in staat is tot tolerantie en empathie en begrip. Dit alles samen is de sleutel tot welzijn, want, Het is je geboorterecht om gelukkig te zijn.
Namasté ROSS-KYTT
 
Voor inschrijven Kundalini Yoga Docenten Thuis Opleiding hieronder de link: 
 
 
 

Activeren van de Kundalini 

Inactiviteit: Kundalini sluimert in het wortelchakra aan de basis van de wervelkolom en blokkeert de sushumna. Deze situatie doet zich voor bij de gemiddelde mens. 
 
Beweging: De prana komt in beweging en draait rond in het eerst chakra. Kundalini blijft echter voor de opening van de sushumna nadi liggen en reageert door te vibreren. Mensen kunnen in dit stadium reacties vertonen als trillen, huilen, rennen, dansen of lachten. Als de reactie als positief wordt ervaren, kan dat een motivatie zijn om het gedrag dat de oorzaak vormde te herhalen.

Opwekking: Kundalini ontrolt zich en maakt de toegang tot de sushumna nadi vrij. Meestal is de prana echter te zwak en de geest te verstrooid om een volledige uitstroming van kundalini uit het wortelchakra mogelijk te maken. Om daar verandering in te brengen moeten we bepaalde positieve eigenschappen trainen. Doen we dat niet, dan bestaat de kans dat Kundalini door negativiteit naar de duistere plek onder het eerste chakra wordt getrokken, wat kan resulteren in gevaarlijk en slecht gedrag.

Uitstroming: Zich ontrollende Kundalini trekt zich terug van de sushumna en is door de subtiele energie in staat om het eerste chakra te verlaten. Dit is alleen mogelijk als het energiesysteem sterk genoeg is en er sprake is van voldoende mentale en emotionele tinten. Die intensiteit is doorgaans het gevolg van spirituele oefeningen en de yoga als een ingrijpende ervaring. Kundalini stroomt nu door een van de beschikbare nadi's en klimt zo ver omhoog als op dat moment mogelijk is.

Meer over het Activeren stap voor stap leer je in de opleiding!

ROSS- KYTT Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Het ROSS biedt meer yoga opleidingen en andere spirituele studies. Voor meer studie opties kunt u nalezen op de onderstaande link. U kunt bij de volgende onderwerpen bij ons terecht:
 

A, Ayurveda Medicine Dokter opleiding inclusief Level 1 Level 2

A, Ayurveda Recepten E-book

B, Burn-Out Stress Coach  

C, Chakra Yoga Docenten opleiding + Video's

D, Dieet Therapeut

E, EFT Therapeut (Emotional Freedom Technique)

E, Engelen Therapeut (Alles over werken met Engelen)

G, Ghost Hunter Master Nieuw Nieuw Nu BESCHIKBAAR

H, Heksen Rituelen E-Book (Nieuw)

H, Hypnotherapie (Beschikbaar eind 2022)

I,  Intuitieve Ontwikkeling

K, Kinderpsychologie 

K, Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Level 3 Open boek examen + Video's

K, Kundalini Yoga Child Master Teacher Training Open boek examen

K, Kundalini Zwangerschap Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Open boek examen 

K, Kundalini Yoga Teacher Training Compleet (KYTT Level 1, Level 2 , Level 3 + Kundalini yoga Master Teacher Training Open boek examen.

L, Live Coach Trainer Nieuw en Beschikbaar

M, Mudra Yoga Teacher Training (Handen Yoga)

M, Mediumschap (Alles over hoe je een Erkend Medium wordt)

O, Organisatie Psychologie

P, Psychometrie (Energieen herkennen van foto's en voorwerpen)

R, Reiki 1

R, Reiki 2

R, Reiki 3 Master

R, Reiki 1, 2, 3

S, Sjamanisme Genezer (Leer alles over Sjamanisme)

S, Saarganjobaalja Meditatie en Healing Master

S, Saarganjobaalja Yoga Leraar (docentenopleiding) + Video's

S, Spirit Ghost Master (Hunting)

S, Sabia Kinder yoga Docenten opleiding

S, Sociaal Psychologie (Nieuw)

S, Stress Burn-out Coach

T, TCM Traditional Chinese Medicine NL/BE ook internationaal beschikbaar

T, Tantra Sex Teacher Training (Docentenopleiding)

V, Voodoo Priester (Voodoo Master met alle rituelen)

 www.ross-studies.nl/inschrijven/
 
Beroepsorganisatie SSMHG (Wereldwijd)
Tip!
Bij het SSMHG kunt u ook terecht om uw eigen opleidingscentra op te starten.
U kunt bij het SSMHG alle studies inkopen voor uw eigen opleiding Centra.

 

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>