Kundalini Yoga Online Thuis Opleiding

Hoe werkt het online onderwijs om een erkend Kundalini Yoga docent te worden. Yogadocent, een beroep met toekomst!
Iedereen kent ongetwijfeld wel drukke periodes waarin je veel stress ervaart. Kundalini Yoga helpt je dan om je innerlijke rust terug te vinden. Je leert je lichaam, geest en gevoel beheersen en je intuïtie en spirituele groei meer te ontwikkelen. Tevens ga je voorbereiden om straks zelf les te gaan geven. Doordat je de opleiding van twee kanten gaat leren is het een zeer gemotiveerde opleiding van één inspiratie van kracht blijft. Je hebt tenslotte een doel om als Yoga Instructeur aan het werk te gaan.
 
Er wordt vaak gevraagd waarom geeft het ROSS geen losse levels. Dit is omdat het vak Yoga leraar een echt vak is waar een hoop verantwoordelijkheid bij komt kijken. Als leraar is het dan ook een must om alle Levels die bij de aangewezen opleiding behoort te leren. Dit is 500 yoga uren en is tevens inbegrepen.
 
Het ROSS geeft bij de studie voorbeeld lessen. Dit zijn lessen waarbij je leert hoe de Kriya's werken. We geven altijd mee elke lichaam is anders de één is wat stijf, de ander lenig en een ander heeft misschien beperking van het lichaam. Goed om te weten het ROSS houdt hier echt rekening door alternatief oefeningen te overleggen met de aangewezen leraar. Het gaat voornamelijk om de intentie hoe en wat de yoga met jouw persoonlijk doet. Dat je je straks helemaal als yogi kunt verplaatsen in het leraren schap voor jouw leerlingen.
 
Tijdens de thuisopleiding leer je alles over de spirituele achtergrond van de Kundalini yoga. Nadien zet je de theorie in de praktijk om en leer je de verschillende yoga-oefeningen (kriya's) die voor een relax en gelukzalig gevoel zorgen. Onder leiding van een ervaren yogi ontdek je alle do’s & dont's om je lichaam op diverse manieren te stimuleren.
 
Mocht je meer vragen hebben neem gerust contact met onze klantenservice 
Ons team nationaal en internationaal is beschikbaar voor al uw vragen.
Wij streven ernaar om binnen 24 uur je vraag te kunnen beantwoorden.
 

 

Klantenservice ROSS-KYTT

De online opleider voor alle ROSS-SSMHG Yoga opleidingen

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>