Kundalini Yoga Drinken

De groenten voor deze drinkbare salade zijn het hele jaar door verkrijgbaar. Dit drankje zit bomvol vitamine. Heerlijk voor na de Kundalini Yoga.
 
Ingredienten
 
  • 6 broccoli roosjes
  • 1 middelgrote komkommer
  • 1 groene paprika
  • 1 knoflookteentje het sap van een halve citroen
Goed voor een groot glas groene sap, vol vitamine en mineralen.
 
Bereidingswijze
Was alle groenten en haal het steeltje van de paprika. Snijd de groenten in kleine blokjes. Doe de groenten en de knoflook in de sapcentrifuge. Roer het sap door en voeg er het citroensap aan toe. 
Als je er een romig drankje van wilt maken, kun je het citroensap vervangen door een halve kop magere yoghurt. Deze hoeveelheid is goed voor twee glazen sap. Je kunt dit groene drankje serveren met een takje peterselie erop.

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>