Nieuw Kundalini Yoga Coach Training

Kundalini Yoga Docent worden is alleen als men inclusief alle Levels heeft gevolgd. Dit houdt in dat je alleen een volledige Kundalini Yoga docent kunt worden als je de Level 1 Level 2 en Level 3 behaald heb. Vervolgens kun je doorstromen naar de Kundalini Yoga Master Thuisopleiding en daarbij hebben we ook nog de opleiding Kundalini Yoga Zwangerschap Docenten Thuisopleiding. Dit laatste heb je geen vooropleiding nodig. Bij de zwangerschap Kundalini Yoga kan je meteen beginnen. Dit is ook inclusief Level 1 en Level 2. 
Om een volledige Coach te kunnen worden op het gebied van Kundalini Yoga hebben we een apart en uitgebreid pakket samen gesteld. 
Dit is om mensen naast de Kundalini Yoga optimaal te kunnen begeleiden op zowel lichamelijk en geestelijk niveau. Er is vaak naast de lessen veel vragen van leerlingen. De afgestudeerde leraren willen vaak het pad gaan verbreden in spiritualisme maar ook hoe ze mensen van een Burn-Out of andere geestelijke problemen kan gaan begeleiden. 
 
Daarom heeft het ROSS een pakket samengesteld om een optimaal yogaschool en praktijk neer te kunnen zetten.
 
Wat kan je verwachten bij een Kundalini Yoga Master Coaching pakket:
 • Kundalini Yoga level 1 level 2 level 3
 • Kundalini Yoga Master 
 • Kundalini Zwangerschap Yoga level 1 en Level 2
 • Mudra Yoga 
 • Chakra Yoga 
 • Ayurveda Level 1 en Level 2
 • Intuitieve ontwikkeling
 • Stress en Burn-out Coaching
 • Live Coach Training
 • EFT Therapeut
 • Dieet Therapeut
 
Een Kundalini Yoga Coach is veelzijdig pakket.
Als leraar kan je na yoga lessen overspoeld raken door vele vragen van leerlingen. Vaak is daar geen tijd voor omdat, de volgende Kundalini of andere yoga les al klaar staat om de yoga te beginnen. Daarom heeft het SSMHG 'De Kundalini Yoga Coach ontwikkeld' zodat, men naast de Kundalini Yoga een aparte ruimte kan creeeren om ook een eigen "Coching praktijk" te beginnen. Jouw leerlingen kunnen dan apart een afspraak maken voor extra begeleiding. 
 
Dit kan gaan over het samenstellen voor een dieet, over zwangerschap en wat daarbij allemaal komt kijken, helpen bij keuzes in het leven, maar, ook over piekergedrag, angsten, trauma's en echt hulp nodig hebben van een proffesional. Vaak is de stap naar een andere therapeut een extra drempel. Dat hoeft niet meer de leerlingen kennen je al immers en als het vertrouwen er is zullen de leerlingen (aldus de clienten meer open staan) voor het behandelen van hun problemen. Tevens brengt jouw dit extra werk en de  mogelijkheid op het starten van een nieuw Coching praktijk naast het geven van yoga. En wie wil dat nou niet? Er is geen inschrijfdatum je kan je op elk moment inschrijven en zelf je eigen tijd indelen. Tevens word je ondersteund door de beroepsorganisatie van het SSMHG.
 

Inschrijven: Kundalini Yoga Coach

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>