Low Budget Kundalini Yoga


In Nederland en Belgie worden diverse opleidingen aangeboden om Kundalini Yoga leraar volgens de leer vanuit de orginele yoga traditie. Men zegt dat je dan volledig Yoga leraar kunt worden met alleen (Level 1). Niets is minder waar voor een goed opgeleide Yoga leraar dient met alle Yoga levels behaald te hebben inclusief de daarbijbehorende yoga uren. 
 
Daarom geeft het ROSS alleen complete Kundalini Yoga opleiding. Dit houd in dat de opleidingen inclusief zijn (hiermee bedoelen we Level 1 + Level 2 + Level 3. De losse Levels bij diverse scholen is vaak niet volledig gecertificeerd voor erkende yoga docent. Tevens zijn de prijzen die men geeft veel te hoog en onnodig. De Kundalini Yoga oefeningen die vanuit een onderzoek school gegeven worden zijn vaak zelf in elkaar gezet! Deze oefeningen heeft niets te maken met de Docentenopleiding vanuit de oorsprong. 
 
De Kundalini Yoga is meer dan 2500 jaar actief en alle orginele oefeningen worden bij het ROSS aangeboden. Lage kosten, goed onderwijs daar streeft het ROSS naar. De opleidingen die door het SSMHG aangeboden worden zijn alleen goedgekeurd door het Kundalini Yoga Teacher Training (KYTT) en de beroepsvereniging(SSMHG), dit betekent dat je een internationaal gecertificeerde diploma ontvangt. Met het erkende SSMHG Beroepsorganisatie (Wereldwijd).   
 
 

Heeft u nog meer vragen kunt u altijd contact met de klantenservice opnemen of u kunt een verzoek indienen voor de terugbel service.

ROSS/KYTT: www.kundaliniyogaopleiding.nl/contact-ons/

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Opleidingsinhoud Level 1 Level 2 Level 3: www.kundaliniyogaopleiding.nl/evenementen-kalender/

 

Opleidingsinhoud Kundalini yoga Master Opleiding: www.kundaliniyogaopleiding.nl/kundalini-yoga-master/