De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en Belgie

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven
Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Terugbel Service (zie contact)
Whatsapp service: 0036-706124449


yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 1 van 1

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Low Budget Kundalini Yoga


In Nederland en Belgie worden diverse opleidingen aangeboden om Kundalini Yoga leraar volgens de leer vanuit de orginele yoga traditie. Men zegt dat je dan volledig Yoga leraar kunt worden met alleen (Level 1). Niets is minder waar voor een goed opgeleide Yoga leraar dient met alle Yoga levels behaald te hebben inclusief de daarbijbehorende yoga uren. 
 
Daarom geeft het ROSS alleen complete Kundalini Yoga opleiding. Dit houd in dat de opleidingen inclusief zijn (hiermee bedoelen we Level 1 + Level 2 + Level 3. De losse Levels bij diverse scholen is vaak niet volledig gecertificeerd voor erkende yoga docent. Tevens zijn de prijzen die men geeft veel te hoog en onnodig. De Kundalini Yoga oefeningen die vanuit een onderzoek school gegeven worden zijn vaak zelf in elkaar gezet! Deze oefeningen heeft niets te maken met de Docentenopleiding vanuit de oorsprong. 
 
De Kundalini Yoga is meer dan 2500 jaar actief en alle orginele oefeningen worden bij het ROSS aangeboden. Lage kosten, goed onderwijs daar streeft het ROSS naar. De opleidingen die door het SSMHG aangeboden worden zijn alleen goedgekeurd door het Kundalini Yoga Teacher Training (KYTT) en de beroepsvereniging(SSMHG), dit betekent dat je een internationaal gecertificeerde diploma ontvangt. Met het erkende SSMHG Beroepsorganisatie (Wereldwijd).   
 
 

Heeft u nog meer vragen kunt u altijd contact met de klantenservice opnemen of u kunt een verzoek indienen voor de terugbel service.

ROSS/KYTT: www.kundaliniyogaopleiding.nl/contact-ons/

Opleidingsinhoud Level 1 Level 2 Level 3: www.kundaliniyogaopleiding.nl/evenementen-kalender/

 

Opleidingsinhoud Kundalini yoga Master Opleiding: www.kundaliniyogaopleiding.nl/kundalini-yoga-master/