Kundalini Yoga Level 1 Level 2 Level 3 + Kundalini Yoga Master geven we Gratis Intuitieve ontwikkeling opleiding weg. Geldig van 1 t/m 15 Maart 2021 (Bij een verzonden papieren versie en download versie beschikbaar. (De aanbieding is niet in gespreide termijnen beschikbaar)

KYTT Level 1 Level 2 Level 3 + Intuitieve ontwikkeling. Laat je meedrijven met meer intuitief vermogen naast het volgen van de yoga opleiding.
 
In de maand Maart 2021 geeft het ROSS een studie aanbieding weg.
Bij het volgen van Kundalini Yoga is het goed om je ook intuitief te laten ontwikkelen veel mensen in deze tijd lijden aan een hoge stress factor. Men worstelt met gedachtes hebben last van slaap en concentratie problemen met deze twee opleidingen zul je echt in een proces gaan van geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.
 
Deze opleidingen zijn in Download versie verkrijgbaar en is meteen beschikbaar zonder inschrijfkosten. Na het behalen van de opleidingen wordt u gratis voor drie jaar aangemeld bij de internationale SSMHG beroepsorganisatie.
 

De aanbieding geldt voor het volgen van de opleiding Kundalini Yoga Teacher Training + Kundalini Yoga Master + Gratis Intuitieve ontwikkeling thuisopleiding.

 
 

1 t/m 15 Maart KYTT + KYTT Master + Gratis Intuitieve ontwikkeling Studie aanbieding.

Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Level 3 + KYTT Master + Gratis Intuitieve ontwikkeling