Tuning IN Mantra Ong Namo Guru Dev Namo

Mantra
We leven in een zee van energie. Energie trilt. Er is een bepaalde trillingsfrequentie die overeenkomt met elk geluid in het universum. Door een bepaalde combinatie van geluiden te laten trillen, stem je af op de verschillende niveaus van intelligentie of bewustzijn. Bewust of onbewust, met opzet of willekeurig, kies je persoonlijk de programma's die op het scherm van je geest worden afgespeeld door de gedachten waarvan je denkt dat ze trillen, en de woorden die je spreekt trillen.
 
Mantra's zijn combinaties van lettergrepen die bewust zijn geconstrueerd om verbinding te maken met specifieke niveaus van intelligentie. Het gebruik van een mantra is als het kiezen van een telefoonnummer. Als je met je vriend in Florida wilt praten, bel dan niet de San Diego Zoo. De kennis van de betekenis en kracht van geluiden en het gebruik van de geluidsstroom is vervat in de oude technologie van Mantra Yoga. het is een belangrijke factor in de beoefening van Kundalini Yoga.
 
We hebben al gezegd dat Kundalini-yoga een heilige wetenschap is. Het is een spirituele oefening. "Spiritualiteit" is besmettelijk. Je moet het krijgen van iemand die het heeft. Daarom beginnen we elke les door 'af te stemmen' op de golflengte van de leraren die het hebben 'zodat we hun vibratie kunnen ontvangen. De mantra die we gebruiken om dit te bereiken is ONG NAMO GURU DEV NAMO. Deze codeletters roepen niet alleen op de zegen van je eigen hoogste zelf, maar ze openen de beschermende schakel tussen jou en de lange rij van spirituele meesters die ons op het pad zijn voorgegaan. soms de "gouden ketting" genoemd.
ONG NAMO GURU DEV NAMO wordt gezongen en getrild om de puurste innerlijke begeleiding voor je beoefening van Kundalini Yoga te verzekeren.

Hier leest u hoe u aan de knop van uw geest draait en overschakelt naar het kanaal dat u de duidelijkste ontvangst geeft voor de technologie van Kundalini Yoga, en de verhoogde bewustzijnstrilling die daarmee gepaard gaat. Ik ga dit tot in detail uitleggen, omdat het erg belangrijk is dat je vanaf het begin correct begint.
Zit met een rechte rug. Ga bij voorkeur met gekruiste benen op de grond zitten. In yoga-termen wordt deze houding met gekruiste benen Sukh Asan genoemd, wat zich vertaalt als "kleermakerszit", hoewel het misschien niet gemakkelijk voor je is.
 
Als u niet op de grond kunt zitten, kunt u op een stoel gaan zitten, zorg er wel voor dat beide voeten stevig op de grond staan en het gewicht in evenwicht is. Houd je rug recht. Plaats de handpalmen plat tegen elkaar in het midden van uw borst, met de vingers naar boven gericht onder een heel kleine hoek naar buiten. De zijkanten van je duimen drukken licht maar stevig tegen haar midden van het borstbeen. Deze druk stimuleert een zenuwuiteinde dat omhoog gaat naar de hersenen, we noemen het haar "hersenzenuw". Deze mudra wordt "gebedshouding" genoemd. Je ziet er niet alleen heilig uit, maar het helpt ook bij de concentratie. Concentreren, éénpuntig zijn en je aandacht gefocust kunnen houden is niet alleen handig voor meditatie, maar ook voor het bakken van een cake, het schrijven van een symfonie of het fietsen.
 
Om elke klus te kunnen voltooien, moeten we de veelheid aan verspreide gedachtenfragmenten die wijdverspreid in onze ongetrainde geest rondvliegen en gebruiken. houd de handpalmen stevig tegen elkaar gedrukt. De handpalmen bevatten zenuwuiteinden die overeenkomen met de linker- en rechterhersenhelft. Door ze samen te drukken, wordt het logische halfrond van de hersenen in evenwicht gebracht met het creatieve, intuïtieve halfrond. Dit evenwicht is belangrijk voor een succesvolle concentratie. Trek je kin iets naar achteren om de wervelkolom recht te trekken, waardoor de Kundalini-energie vrijer naar boven kan bewegen.
 
ONG - betekent de maker, degene die jou heeft gemaakt.
NAMO betekent eerbiedige groeten, begroetingen.
GURU is de gever van de technologie, de leraar. Leraar, degene die van onwetendheid afkomt.
GU-duisternis RU-licht, dat wat de duisternis verdrijft.
DEV- betekent transparant
 
Belangrijke begrippen:
1: Er is niets krachtiger dan een meditatie op je ademhaling.
2, Chanting is niet zingen.
3. Om elke mantra effectiever te maken, zingt u vanuit uw navelpunt.
 
Inschrijven Thuisstudie Kundalini Yoga Docentenopleiding

Contact

ROSS - KYTT NL/BE
P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
5612 AZ
Eindhoven
Holland

Hoofdkantoor ENG Hungarian
ROSS Nederland - Belgie
Postadres

Postbus 445
1200 AK Hilversum

Hoofdkantoor

ROSS Internationaal 2100 Gödöllő Hongarije

ROSS Internationaal 3515 Miskolc

ROSS Internationaal Budapest, Visegrádi 1132

Email contact:
onlinestudies@outlook.com
yogaopleiding@outlook.com

SSMHG Association - studies-ssmhg@outlook.com
Wholesale - Franchise International/Nationaal

ROSS/KYTT English - yogateaching@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Terugbel Service (zie contact)

Whatsapp service: 0036-706124449
Elke dag open 24/7

ROSS/KYTT Kundalini Yoga Teacher Training Nederland-Belgie Wereldwijd Thuisstudies SSMHG