De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en Belgie

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven
Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Terugbel Service (zie contact)
Whatsapp service: 0036-706124449


yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 1 van 1

Meest gestelde vragen:


*Hoe lang kan ik over de opleiding doen?

-De opleiding is in u zelf ingedeelde tijd te volgen. De opleiding is drie jaar geldig. Mocht het zo zijn dat je de opleiding niet volbracht heeft dan, is deze te verlengen met één study jaar extra. Daar zijn wel extra kosten aan verbonden. Per verlengde jaar kost dat 99,- euro.

*Zijn er bij de online Thuisstudie ook Video's bij inbegrepen.

- Ja u ontvangt van ons een persoonlijk link bij uw opleiding waar u stap voor stap de les video's kunt bekijken. Bij beide keuzes inbegrepen zoals Download Versie of Verzonden papieren Versie.

*Is het ook mogelijk om een tussen stop door te geven binnen in de drie jaar?

-Ja, mocht het zo wezen dat u een tijdelijke stop wilt zullen wij uw datum verlengen . De datum begint weer te lopen als u aangeeft om weer volledig de studie te hervatten. Hiervoor hoeft u alleen maar een email te versturen naar de klantenservice: onlinestudies@outlook.com

*Hoe word ik begeleid?

-U krijgt één op één begeleiding via E-mail support. Een eigen leraar aangewezen die u alles kunt vragen over u gekozen opleiding. Uw leraar stuurt de huiswerkopdrachten terug met cijfer en een beoordeling + commentaar voor u verdere persoonlijke groei.

*Mag ik lesgeven na het behalen van mijn studie?

-Ja, op het moment dat u geslaagd bent mag u wereldwijd les geven met de beroepsondersteuning van het S.S.M.H.G.


*Moet ik mij apart aanmelden voor de beroepsvereniging S.S.M.H.G?

Neen, als u geslaagd bent word u automatisch aangemeld bij het S.S.M.H.G u ontvangt een certificaat met uw persoonlijke gegevens. U komt bij het S.S.M.H.G in een database te staan als erkende leraar. Mocht u vragen hebben over uw vak of over het lesgeven dan, is het toegestaan om de mensen door te sturen naar het S.S.M.H.G/ROSS of het K.Y.T.T. voor overige vragen en of registratie informatie/erkenning zal het S.S.M.H.G altijd voor men klaar staan op een professionele manier.

*Waar kan ik de lessen volgen? In welk land?

Overal ter wereld als u een P.C/laptop heeft , en een internet verbinding heeft, dan kunt u lessen volgen, vragen stellen, huiswerk inleveren en reactie terug krijgen via email. Inmiddels zit het ROSS/K.Y.T.T. wereldwijd.

*Waarom is studeren bij het ROSS en het K.Y.T.T. beter en effectiever?

Door de persoonlijke intensieve begeleiding vind het ROSS van groot belang hoe u denkt en voelt tijdens de opleiding. Het ROSS houd hier altijd rekening mee. Wij hebben daarom ook open vragen en opdrachten (geen multiple choice vragen) zodat er een beter inzicht komt op u persoonlijke groei en inzichten.


*Zijn de levels bij de Kundalini Yoga opleiding apart te volgen?

Neen, wij hanteren alle levels in één studie. Dit is omdat wij als teacher opleidingsinstituut geen half werk willen afleveren. De Kundalini Yoga Studie zal u dan ook alles leren wat u nodig heeft om een goed docent te worden.


*Ik heb ergens anders een Kundalini Yoga opleiding Level 1 gevolgd mag ik dan een vervolgopleiding doen bij het ROSS.

Ja, u mag een vervolg opleiding doen maar, u zult de gehele Kundalini Yoga K.Y.T.T. moeten volgen. Dit is omdat, wij onze eigen opleidingen uitgeven en niet de zelfde skills hanteren dan andere opleiding  (praktijkscholen). Wij streven ernaar om complete leraren opleiding te geven (losse levels maakt men nog géén erkende Yoga leraar.)


*Wanneer krijg ik mijn diploma?

Na het behalen van uw examen duurt het twee weken voordat u de uitslag krijgt. Het diploma word via de post verzonden, u ontvangt automatisch bericht van het ROSS/KYTT voor het behalen van uw examen. Bij het diploma ontvangt u apart het officiële SSMHG certificaat dat u erkend leraar bent en dat u les mag geven in u behaalde Yoga Teaching certificaat/diploma.


*Hoe schrijf ik me voor de opleiding?

U kiest uw gewenste studie en vult uw gegevens in. Het ROSS zal zo snel mogelijk contact met u opnemen voor de bevestiging van u studie, en controle van de gegevens. U hoeft daar niets extra's voor te doen.


*Studeren in het buitenland

Ook vanuit het buitenland studeert u eenvoudig bij het ROSS/K.Y.T.T. - Het ROSS. heeft veel studenten in België en andere landen. Zoals, Amerika, Afrika, Nederlandse Antillen, Portugal, Italy, Spanje, Hongarije, Duitsland, Zweden, Canada, Peru, en nog heel veel meer landen. Bij studeren vanuit het buitenland dient u het lesgeld bij uw inschrijving te voldoen met een papieren versie. U betaalt een toeslag van 35,- euro voor extra verzendkosten binnen Europa. Buiten Europa 75,- euro. Bij een gedownloade versie is gespreide termijn betaling wel toegestaan. Nadat uw inschrijving en betaling is ontvangen, sturen wij u het gehele lespakket per omgaande toe.

Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, ontvangt u per email een orderbevestiging. In het ROSS/KYTT bevestinging formulier vindt u de betaalinstructie van de orderbevestiging.


*Heeft u nog vragen over studeren bij ROSS/K.Y.T.T. vanuit het Binnen Europa of buitenland?

Neem contact op met de Whats App service - 0036-706124449

U kunt ook het onderstaande formulier invullen, wij zullen binnen 48 uur contact met u opnemen.

Of stuur een e-mail naar:  onlinestudies@outlook.com

Contacteer ROSS

Mocht u vraag in het bovenstaande er niet tussen staan neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Inschrijven voor de Kundalini yoga teacher training thuisstudie ROSS - KYTT

www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief: