De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en België

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven, Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact

Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Whatsapp service: 0036-706124449
yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Nieuw 7 Verschillende Yoga Vormen als Thuisstudie. Ontdek de vele voordelen van veelzijdig Yoga Docent worden.
Kundalini Yoga is een geweldige yoga vorm die door het ROSS gegeven wordt. Met de vervolgopleiding Kundalini Yoga Master en de nieuwste Kundalini Yoga Zwangerschap Yoga die alleen te volgen is bij het ROSS. Maar wat biedt het ROSS nog meer en welke yoga vormen? Hoe geweldig is het als je...
Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 2 van 2

Kundalini Yoga is goed voor het hart!!

28-06-2022 12:49

PGIMER-studie toont het effect van Common Yoga Protocol op fysiologische, biochemische en neuro-cognitieve parameters, vindt dat asana's HDL kunnen verhogen, LDL kunnen verlagen en goed werken bij vrouwen. Yoga kan dan een kosteneffectieve aanpassing van de levensstijl zijn om HVZ te voorkomen, zegt prof. Akshay Anand, verantwoordelijke, CCRYN Yoga Centre, BGA.

Het is bewezen dat yoga inderdaad goed is voor je cardiovasculaire gezondheid. Een maand yoga verhoogde goede lipiden (HDL) en verminderde slechte (LDL) bij mensen die net de routine in hun dagelijks leven hadden overgenomen, volgens een laatste studie van PGIMER, Chandigarh. Niet alleen dat, de resultaten toonden aan dat men op 35-jarige leeftijd maximaal kan profiteren van asana's.
 
Dit is de eerste studie van PGIMER over het Common Yoga Protocol (CYP) en is door vakgenoten beoordeeld. Getiteld "Yoga als preventieve interventie voor hart- en vaatziekten en geassocieerde comorbiditeiten", werd deze maand gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Public Health.