Niet alle Kundalini Yoga oefeningen zijn geschikt voor in de Zwangerschap!

Beste Blog lezers er word beweerd dat je tijdens de zwangerschap alle oefeningen mag doen. Niets is minder waar. Kundalini Yoga kan gedaan worden maar wel aangepast voor de zwangerschap. Dit kan alleen door bekwaamde opgeleide Kundalini Yoga Zwangerschap docenten. Tijdens de opleiding worden in verschillende delen gewerkt. Dit zijn programma's van verschillende semesters. In de programma's helpen we de docent op te leiden voor de zwangere vrouwen om van de alledaagse zwangerschapskwaaltje te voorkomen of een oplossing aan te bevelen. In de opleiding komen verschillende focuspunten en verschillende fasen aan bod van de zwangerschap. Hierbij moet je denken aan elke fase een andere serie waarvoor men op dat moment aan toe is. Dit is een voordeel zodat je je eigen gegeven lessen ook in drie trimesters kunt gaan geven. Dit houdt het lesgeven gemotiveerd en erg spannend.
 
Belangrijk om te weten je hoeft voor de Kundalini Zwangerschap Yoga niet perse in verwachting te wezen. Je wordt immers opgeleid als KZYTT docent. 
 
Het onderhoud van het lichaam maar zeker het zwangerschap lichaam is van groot belang met het juiste balans en de juiste geven oefeningen. 
 
De opleiding kan Complete gevolgd worden maar kan in losse delen gedaan worden.
 
Wilt u meer informatie neem dan contact op met één van onze medewerkers.

 

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>