Nieuw, Kundalini Yoga Docenten Thuisopleiding voor Level 1 Level 2 en Level 3

ROSS - KYTT Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Startdatum elke gewenst moment!

Beste leerlingen voor de aankomende Yoga leraar.
Ben jij ook zo geinspireerd geraakt door de kracht van Kundalini en de Kundalini Yoga? En wil jij jezelf volledig in deze prachtige yoga vorm ontplooien? En tevens you ervaring en jouw opleiding kunde doorgeven aan jouw leerlingen? Start dan vandaag met Kundalini yoga Thuisopleiding volledig. Je leert echt vanuit de oorsprong vanuit de enige echte Sikh traditie. Tevens ondersteunend met de wereldwijde beroepsorganisatie SSMHG. De internationale beroepsorganisatie is van groot belang ook omdat er veel Nederlanders en Belgische mensen emigreren naar het buitenland. En ja, ook in dat land waar u gaat wonen kunt u les gaan geven in de volledige Kundalini Yoga. Let wel de volledige opleiding. De losse delen die op internet worden aangeboden zijn alleen verdieping voor eigen gebruik en géén erkende Docentenopleidingen. 
Het ROSS ondersteund iedereen die Kundalini Yoga leraar wilt gaan worden. Ook met nazorg!
 
Alle yogische technieken komen ruim aan bod. Van lichaam en geest brengt jouw in de opleiding tot een persoonlijke groei ontwikkeling. Je ontdekt al meteen na 1 les balans, rust en geestelijke stabiliteit. De verschillende fases om persoonlijke en spiritueel ontwaken helpen we dan ook volledig mee met jouw persoonlijke begeleiding. 
Nu hebben we twee prachtige pakketen voor je samen gesteld.
 
1, Volledige Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Level 3 + Kundalini Yoga Master + Kundalini Zwangerschap Yoga Level 1 Level 2 + het openboek examen.
 
2, Kundalini Yoga Master Coaching pakket:
Kundalini Yoga level 1 level 2 level 3
Kundalini Yoga Master 
Kundalini Zwangerschap Yoga level 1 en Level 2
Mudra Yoga 
Chakra Yoga 
Ayurveda Level 1 en Level 2
Intuitieve ontwikkeling
Stress en Burn-out Coaching
Live Coach Training
EFT Therapeut
Dieet Therapeut
 
 
Heb je toch nog vragen neem gerust contact op met de klantenwervice van het ROS
Wat leer in de de Kundalini Yoga opleiding:
Natuurlijk alles over de Kundalini yoga oorsprong 
Hieronder vindt je de link over de opleidingsinhoud.
 
 
 

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>