Ontwaken van Kundalini hoe gaat dat?

Wat doet Kundalini met het lichaam?
 
Gemeenschappelijke kenmerken van het ontwaken van de kundalini.
 
Sensaties van de 'energie' die bewegen of vastzitten in bepaalde delen van het lichaam, waarbij de chakrapunten betrokken zijn. Dit proces kan op de een of andere manier 'zichtbaar' worden voor de ervaarder. De energie voelt ondraaglijk sterk of soms pijnlijk aan, vaak vergezeld van wat beven, en schokken of krampen.
 
Wat gebeurt er als Kundalini gaat ontwaken?
 
Wat is een kundalini-ontwaken? Volgens de Tantra rust de kundalini-energie als een opgerolde slang aan de basis van de wervelkolom de eerste chakra. Wanneer deze slapende energie vrij gaat komen en naar boven stroomt door de zeven chakra's (energiecentra) leidt deze tot een uitgebreide staat van bewustzijn, deze staat bekend als een het ontwaken van de kundalini-energie.
 
Hoe voelt Kundalini aan?
 
U kunt aangename fysieke sensaties voelen, zoals een orgasme over het hele lichaam, maar dan meer sensueel dan seksueel is. Je hebt diepgaande nieuwe inzichten in je leven of zelfs vorige levens. Je hebt een hernieuwde kracht en helderheid waarmee je zonder angst positieve veranderingen in je leven kunt aanbrengen. Je creativiteit schiet omhoog.

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>