Opleider worden met de inkoop studies van het SSMHG

Het aanbod van opleidingen en cursussen op inkoopgebied is de laatste jaren dan ook fors toegenomen. 
Centraal staat dat inkopers waarde creëren voor hun organisatie en de producten en diensten van de organisatie. Daarvoor is een geen brede opleiding nodig, waarin naast inkoop en marketing, proces- en projectmanagement, adviesvaardigheden en communicatie aan de orde komen. Het SSMHG helpt met het aankoop van studies en de bijbehorende kennis als opleider.
 
De kansen op de arbeidsmarkt zijn uitstekend. Zowel in het bedrijfsleven is er grote vraag naar opleiders voor praktijk of online binnen of buitenland. Dat komt doordat organisaties steeds meer diensten uitbesteden en dus meer producten en diensten inkopen.
Daarom heeft het SSMHG niet alleen diverse holistische en spirituele studies maar ook psychologische en doktersopleidingen voor jouw opleiding centra.
 
Wil je een eigen onderneming beginnen met de totale studies van het SSMHG en tevens aangesloten zijn als beroepsorganisatie dan is het SSMHG echt iets voor jouw. De totale opleidingen kunnen met contract samenwerking ook in 12 maandelijkse termijnen worden voldaan. 
Wil je meer informatie mail naar de Klantenservice van het ROSS en we zullen uw bericht doorzenden naar het SSMHG.

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>