Wanneer ben je een Guru?

Guru betekent geestelijke leider.

Maar hoe zie moet je een geestelijke leider zien. Hoe en wanneer ben je een geestelijke spirituele leider. Een Guru is een persoon oftewel een spiritueel leider die veel technische kennis kan geven.Een Guru kan problemen oplossen voordat je weet dat ze bestaan. Maar wat betekent een Guru in Kundalini? Met elke bewuste poging je onzekerheden en zelftwijfel is te vervangen door overwinning en menselijkheid, of je dat nou via kunst, muziek, technologie of mode doet. ‘Dat is yoga oftewel Kundalini Yoga waar je alles over weet en dat weer doorgeeft aan jouw leerlingen. Alle kennis op het gebied van spiritualisme en yoga kundalini yoga kunde maakt jouw tot een Guru. Volstaan volledig en optimaal geïnspireerd door alles wat om je heen beweegt leert jouw het onderwijzen en het geven van lessen als een echte Guru.

In het Sikhisme betekent goeroe "het licht dat alle duisternis wegneemt", oftewel de goeroe is een ‘verlichtende boodschapper’. Het wordt ook wel omschreven als Jot (goddelijk licht). Het woord goeroe is volgens het Sikhisme eigenlijk opgebouwd uit twee termen: Goe (duisternis) en Roe (licht). De term goeroe wordt in het Sikhisme derhalve niet alleen gebruikt voor een spirituele leermeester of een sterveling in het algemeen. Het refereert niet altijd aan de Goeroe als mens.

Voel ervaar en leef als een leven als je alle levenslessen hebt geleerd. Pas dan ben je een Guru in hart, ziel en geest.

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>