R-KYTT L1, L2, L3 + Video lesson inbegrepen

 
 

Registratie KYTT L1 L2 L3 + Video lessen - Kundalini Yoga Teacher Docenten Opleiding Level 1 Level 2 Level 3 + Open boek examen.

Na KYTT L1 L2 L3 kunt u de KYTT Master volgen en de nieuwste Kundalini Zwangerschap Docenten opleiding

De kennis van Kundalini Yoga stamt uit een eeuwenoude leer in 1969 werd deze prachtige yoga vorm naar het westen geintroduceerd en openlijk onderwezen. Tot dan werd Kundalini Yoga alleen mondeling doorgegeven van meester op leerling. De noodzaak was om de mensen vertrouwd te maken met een positieve, gezonde leefstijl, zodat ze zijn voorbereid op de grote verandringen zoals de verandering van het klimaat en de razendsnelle technologische vooruitgang. Het ROSS heeft er steeds op gewezen dat wij zelf ons leven vormgeven en dat wij altijd een keuze hebben. Met het geven van Kundalini Yoga lessen is het dan ook van groot belang om de juiste keuze te maken. Geen losse levels. Geen los onderwijs materiaal maar alles leren op het vak Kundalini Yoga. Wil je echt correct onderwijzen dan leert men alles op het gebied van Kundalini yoga die door de Auteur SSMHG mogelijk is gemaak.

Laat je inspireren, laat je onderdompelen van geestelijke en spirituele groei. Geef je kennis door aan jouw leerlingen en word KYTT Master Yoga Docent. 

Registratie Complete Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 Level 3 + Video lessen + Kundalini Yoga Master + Kundalini Yoga Zwangerschap Docenten opleiding Level 1 Level 2 in één studie.