ROSS / Ervaringen

Ervaring insturen: Studeren bij het ROSS/KYTT

Uw bericht word voor het plaatsen eerst beoordeeld

- Registratie nummer 2017AA73225 Beste ROSS ik heb vrijdag 29-11-2019 te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn Master. O ik ben zo blij. Ik ga emigreren naar Suriname en ga daar een yoga school opzetten. Ik wil graag commentaar geven omdat, ik ook contact heb gehad met andere (praktijkscholen waarvan ik de naam niet mag noemen) Om deze opleiding alleen bij hun te gaan volgen. Nou ik ben super enthousiast en is echt een aanrader. En wat ook nog betaalbaar was. Voordat ik de opleiding begon had ik veel last van paniek aanvalen zo erg dat ik geen hyperventileren. Door het advies van mijn huisarts ben ik deze opleiding gaan volgen. Dank jullie wel zeker bedankt voor de mijn leraar Aneg Singh nogmaals bedank.

 

-Hallo ik ben Sharon larsen en heb de volledige opleiding bij jullie gedaan. Het heeft me zoveel goeds gebracht. Ik heb al jaren last van me astma dat is nu veel minder. Ik had altijd last van me onderrug die nu veel soepeler is. Ik ben jullie dankbaar met de goede ondersteuning. Nu heb ik de volledige opleiding gedaan en begin in Januari met de Master. Kijk nu er al naar uit. Ik wens dan ook het hele team alvast een goed 2020. Sat nam Sharon uit Hoorn. Mijn nummer: 2018CH554017

 

- Ik moet even iets kwijt, ik wil jullie enorm complimenteren over de goede en geduldige begeleiding ik ben zeer te vreden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfelde aan de online studie maar, dat ik alles binnen kreeg en éénmaal me eerste huiswerkopdrachten inleverde kreeg ik snel mijn huiswerk terug. Waar vele opleidingsinstituten nog wat van kunnen leren. Maar ook door mijn eigen bevindingen en opmerkingen met de openvragen voelde ik mij na Level 1 enorm groeien en anders denken over vele dingen. Tevens voelt me lichaam beter aan. Ik vind het echt een aanrader. Ik heb inmiddels Level 1 en Level 2 behaald nu de laaste Level waar ik enorm veel zin in heb. Dat wou ik even kwijt. Fatima uit Amsterdam Noord.

 

- Yes ik ben geslaag ik dacht het nooit te halen maar het is me gelukt. Ik ga in Suriname les geven. Ik ga zeker foto's versturen. Bedankt voor de warme en goede begeleiding Annemieke Groot oftewel Sanwa Hara Aljah. Rotterdam

 

--Het eerste Kundalini Level had ik gedaan bij 3Ho . Door de klassiekale begeleiding vond ik het moeilijk mij te concentreren. Er is altijd wel iemand die de aandacht op eist. Uiteindelijk wel geslaagd, maar niet helemaal tevreden. Ik wou toch alles leren over de lerarenopleiding . Ik zag op internet dat je thuisstudie kon volgen de levels 1 t/m3 ik dacht eerst maar vragen of dat mogelijk was. En ik kon maar moest wel de begeleiding van het begin tot het einde gaan volgen. De één op één begeleiding stond me aan , in mijn eigen omgeving beviel me ook prima. De lesstof is veel duidelijker en ook in mijn eigen taal De leraren zijn wel streng maar rechtvaardig in hun training. Inmiddels alle levels behaald.

Ik dank dan ook zeer mijn leraar Samara Tamis .

Namaste Fatima Amsterdam

 

- Ik ben in Januarie 2016 geslaagd als Kundalini yoga teacher via het R.O.S.S. Een prachtige opleiding. Een prima leraar . En een gewelige begeleiding!! Mijn oprechte dank aan Pathi Yjldrim. Ruud uit Rotterdam.

Ik heb enorm genoten van de opleiding. De persoonlijke begeleiding. Het contact met Valentia mijn persoonlijke lerares was dan ook super goed . De manier van les geven is mij heel erg goed bevallen! Ik ga zeker nog een opleiding doen via het R.O.S.S. Ik heb begrepen dat er nog meer verschillende yogavormen online komen.

Linda -,,Venray

 

- Tijdens de Kundalini Yoga teacher opleiding heb ik meerdere keren geacht dat ik het niet kon. Door de begeleiding van Samara, de positiviteit waarmee zij les geeft, kreeg ik de zelfvertrouwen die ik nodig had. Ik heb het gehaald en ben mezelf en Samara dankbaar. Annet - Rosmalen

In het begin moest ik wennen aan de manier van huiswerk inleveren! Later begreep ik waarom , zo heb ik nu een goed naslag werk en kan ik goed na lezen hoe ik gegroeid ben naar een yoga leraar van K.Y.T.T ik moet ook hierbij zeggen dat zelfs de nazorg geweldig is bij het R.O.S.S ik dank jullie dan hierbij ook van harte voor alle begeleiding . Rosane uit Zwolle .

 

-Kundalini yoga teacher opleiding

Uniek door de online versie

Nog niet geevenaard

Door velen gevolgd

Anders dan alle andere opleidingen die ik gevolgd heb

Leerzaam , zeer leerzaam en aan te bevelen.

In je eigen omgeving, en dat is zo enorm fijn.

Niet wachten tot de ander klaar is met haar/of zijn oefeningen maar gewoon lekker door gaan

Wat ik wil zeggen R.O.S.S. bedankt voor de prachtige opleiding!

Veel liefs en dank mijn leraar dan ook van harte Sudriman Talin

Christina uit Heerlen

 

 

-Hierbij wil ik het R.O.S.S enrom bedanken zeker mijn leraren. Vera Tóth en Samara Tamis zonder hun had ik het niet gered.

Heel erg bedankt , Namaste Arno uit Zaamdam


-Yes, ik ben geslaagd dank jullie wel voor het lesgeven en het geduldt van al mijn vragen. Sat nam Daara uit Heerhugowaard

-Ik wil het R.o.s.s heel erg bedank voor het zeer goede lesgeven. Ik had last van angststoornissen maar mijn leraar Sudrim zij dat ik juist door moest gaan. Het is een opbouwende proces waar veel en heel veel verwerkt moest worden. Ik vond het moeilijk heb veel gehuild , ik was boos op het verleden wat me aangedaan was . Maar ik ben hier helemaal uitgekomen. En na de Level 3 ben ik helemaal  van mijn angsten af mijn depressies overwonnen en gebruik ook geen  antdepresiva pillen meer. Mijn dokter zij dat het niet kon en dat ik moest afbouwen . Ik voel me een heerlijk mens en heb alles overwonnen wat in blokkades in me lichaam vast zat. Deze opleiding is dan ook echt een aanrader. En voor de toekomst wil ik zeker anderen inspireren en teachen.

Mariska uit Leeuwarden

 

-De Kundalini Yoga Training maakte mij een ander mens. Jaren had ik een negatief zelfbeeld, geen zelf vertrouwen, en was ik futloos en veel moe. Nu ik 6 maanden geleden de opleiding heb afgerond begon mij tewede leven. Ik heb mij eigen yogaschool en geef nu les aan nu al meer dan 45 mensen. Ik ben hierdoor sterker en zelfverzekerder geworden. Dank julllie wel R.O.S.S.

Roos uit Boskoop


-Het was behoorlijk inspannend de teacher training, maar het heeft me gebracht wat ik nu ben een leraar . Ik krijg van Kundalini yoga veel  energie maar ook geestelijke rust die ik lang niet kon vinden in mezelf.  Ik doe het nu een half jaar en ik ben stukken leniger geworden. In mijn klas zitten ook veel mannen die soms met hun handen niet verder dan hun knieen komen wanneer ze de grond aanraken, dat is helemaal niet erg. Iedereen werkt op een eigen niveau. Er zijn oefeningen die ik helemaal niet kan, en er zijn ook oefeningen waar ik heel goed in ben en die anderen niet kunnen. Iedereen heeft ook eigen goede en minder goede kanten. Door dit alles bleef ik doorgaan en door het vele oefenen kan ik nu wel Kriyas die ik eerder niet kon. Namaste veel liefs Brenda kip

 

 

 

-Ik wil graag mijn ervaring delen Toen ik starten met de Kundalini yoga training via het R.O.S.S/K.Y.T.T. is voor mij als opnieuw geboren worden. De totoale ontspanning, de geestelijk verrijking, en de mentale  rust straks over te mogen brengen op mijn toekomstige leerlingen, voelt als een start van een nieuw leven. Dat is voor mij echt een ervaring. Ingrid uit Boxel

 

-Als extra revalidatie na mijn auto ongeluk in 2015 , ben ik begonnen met K.Y.T.T Het werd een deel van mijn leven, en uiteindelijk ben ik volledig hersteld. Deze kennis wil ik graag doorgeven, aan iedereen die daar voor open staat. De mogelijkheid om zelf teacher te worden, een uitdaging en een voldoening. Harald Winson uit Antwerpen.

 

-Ik heb 3 jaar in Detentie gezeten (waar ik niet trots op ben!) maar het gaf me wel mogelijkheden. Toen ik een computer cursus mocht volgen, kwam ik op de site van het R.O.S.S. Met een beetje geluk viel ook het volgen van de yoga training , aan mij ten deel. Het behalen van dat diploma maakte mij echt een heel ander mens. Nu ben ik weer vrij en in November 2017 ga ik verhuizen terug naar Suriname, voor de opening van mijn eigen Kundalini Yoga School. Ik weet nu niets is onmogelijk en trots jazeker ik ben trots op mezelf. Heel erg bedank R.O.S.S ik stuur nog een link van mijn school. Glenn Gambier.

 

-Ik ben super blij en enthousiast over de opleiding kundalini yoga docent. De opleiding kwam voor mij op het juiste moment. Iets wat ik nog miste heb ik nu gedaan. De opleiding voor kundalini yoga docent. Ik heb nu mogen ervaren en leren wat ik nodig heb om de juiste balans te vinden en te houden. Het is een aanvulling allesomvattend op alles wat ik in mijn leven gedaan heb. Ik wil dit graag doorgeven aan anderen. Ik wil heel graag trainingen geven in Hongarije ik ben er klaar voor.
Dankzij het R.O.S.S. en Samara Tamis heb ik de opleiding van kundalini yoga docent voltooid. Ik heb vertrouwen in dat wat jij en het R.O.S.S. neerzetten heel hard nodig is in de snelle tijd waarin we leven. Het reguliere met het complementaire verbinden het een kan niet meer zonder het ander.
Annie van den Hombergh

 

-Na een lange weg van depressie had ik besloten om Kundalini Yoga te volgen. Ik wou eerst naar het kri maar de kosten vond ik echt veel te hoog . En dan bleek ook nog dat je maar één level had behaald. Na advies van vriendin kwam ik bij het kytt terecht. Nou geweldig en wat openbaring. Ik vind dat ik zelf zo veranderd ben en inmiddels geslaagd. In het bijzonder wil ik dan ook Swatinana Laghari bedanken voor de perfecte begeleiding. Op de nieuwe locatie kom ik jullie zeker opzoeken. En wie weet mag ik ook een lezing geven. Ps ik ga trouwens emigreren naar Hongarije groet vanuit Aalsmeer Erwin

 

-Ik wil graag ook commentaar geven. Ik wil mijn leraar enorm bedanken voor de steun tijdens de yoga opleiding. Ik ben nu inmiddels geslaagd en had nooit verwacht dat ik dit nog zou mee maken op mijn leeftijd , ik word in April 59 en ga volop lesgeven in Spanje . Ik ben enorm blij dank je wel 'Meester Pathi Ujldirim' Sat nam Brenda de groot uit Utrecht Holland.

 

-Door de tegenslag moest ik na level 1 al stoppen mijn man was overleden. Het ROSS was zo attent om mijn opleiding te bevriezen, zodat ik deze later weer kon oppakken. Na een half jaar werd ik opgebeld om het toch weer te proberen ,en dat ik natuurlijk de keus had om wel of niet verder te gaan met de yoga opleiding. Ik vond het zo lief dat ik ondangs het verdriet wat ik nog moest verwerken toch de draad weer heb opgepakt. Ik ben nog niet klaar maar, ik voel me nu al een stuk sterker worden. Ik wil jullie dan ook erg bedanken. Rosalie uit Arnhem

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Let op: Niet alle ervaringen worden vermeld. Het commentaar word in het examen beschreven.

ROSS - KYTT NL/BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
5612 AZ
Eindhoven
Holland

Hoofdkantoor
Fenyves köz 1
2100
Pest-Megye
Hungarian

Hoofdkantoor - International Contact - Post Adres
Szent Istvan út 159/161
4465
Rakamaz
Hungarian

Email contact:
onlinestudies@outlook.com
yogaopleiding@outlook.com

SSMHG Association - studies-ssmhg@outlook.com
Wholesale - Franchise International/Nationaal

ROSS/K.Y.T.T. English - yogateaching@outlook.com

Voor vragen - Direct contact
Customer Service ROSS: Beschikbaar NL/Be 19.00/21.00
0036-706777593 Maandag t/m Vrijdag

Whatsapp service: 0036-706124449
Elke dag open 24/7
yogaopleiding@outlook.com
SSMHG