Spirituele naam aanvragen

Saarganjobaalja Sa Alya - Sa Argwa - Sa an ha - Jo sah - Bai saj - Al jah legde uit hoe iedereen in de wereld gehecht is aan zijn naam, roem en positie in de samenleving. In de naam van vrijheid, zei Saarganjobaalja, de  mensen hebben geen probleem om elkaar te doden of te martelen voor geld of plezier. Iedereen wil de baas zijn; niemand wil de ideeën of meningen van iemand anders accepteren, zei Saarganjobaalja.

 

"Maar in spiritueel leven proberen we verder te gaan dan dit alles. Een nieuwe naam aannemen kan een stap in die richting zijn. Nu proberen we anderen in onze gebeden op te nemen. Nu proberen we anderen in ons eigen zelf en onze zelf in anderen waar tenemen. "
Saarganjobaalja deelde de ervaring van iemand die verder is gegaan en zich zijn identiteit heeft gerealiseerd met het Allerhoogste Spirituele Alya macht en zelfs verder.


Een Guru heeft niets van deze wereld nodig. Hij/zij leeft inzich zelf en met zichzelf net als in een 'glazen kast'.

Hij kan zowel de wereld buiten sluiten als op zijn naar buiten en gaan waarnemen. Hij ziet de wereld in zich zelf en zijn eigen in de wereld. Maar hij blijft volledig afstandelijk.' (Zonder mening).
Saarganjobaalja herhaalde: "Het is één zon die weerspiegelt in duizenden verschillende potten.

Op een vergelijkbare manier, als je eenmaal je eigen identiteit met jouw persoonlijke allerhoogste bewustzijn hebt behaald zoals: De 'Aljah' hebt gerealiseerd, transcendeer je alle namen.

 

Maar eerst moet de Sa alya (het begrip "ik" en "mijn") oftewel het begin gevormd worden.
"Om het ego goed te transcenderen, moeten we nederig worden, pas als een zaadje de grond in gaat en openbreekt, gaat het over in de grond en wordt het een boom." Zolang het ego er is, is er geen hoop (Bai saj.) Een spirituele naam helpt ons eraan te herinneren dat we in feite de Aljah (Allerhoogste Zelf) zijn.' De kracht wordt hierin bezegeld en is voelbaar.


Saarganjobaalja legde een aantal andere manieren uit waarop het hebben van een spirituele naam iemand kan helpen die op het spirituele pad streeft: "Wanneer je iemand de naam hoort, denk je aan Saarganjobaalja van het spirituele goddelijke hoogste goed , het laat je constant informeren om te zien dat je leeft naar alles wat de kracht van de naam betekent. "
De namen helpen ons ook het bewustzijn van onze dharma te behouden, zei Saarganjobaalja: "Wanneer je gaat trouwen, wissel je ringen." De ring herinnert je aan je geliefde. En als je later je aangetrokken voelt tot iemand anders, moet je ring je ervan bewust maken van je  hoogste spirituele krachte de 'Aljah'.

 

.Een spirituele naam kan een soortgelijke herinnering zijn. "
"Je hebt ook een verantwoordelijkheid om je Aljah te respecteren en te eren ," vertelde Saarganjobaalja naar haar energieke geest. Maar ze voegde er ook aan toe dat zij hen natuurlijk ook zal helpen om de energie te delen naar anderen ( die het nodig zullen hebben voor groei).
"Alle namen en vormen hebben een doel in de wereld, ze hebben een betekenis, ze hebben een Sprituele Aljah kracht," zei Saarganjobaalja.

 

Elke aanvraag voor een spirituele naam word apart aangevraagd. De namen zijn van kracht en worden van kracht 'behouden', als men er zelf op mediteerd en vaak gebruikt wordt .

Saarganjobaalja heet u welkom - Mijn licht is jouw licht , jouw licht is liefde - bezeggeling voor alles wat om je leeft voor nu en voor later. Hisaja - Namasté

Guru Swatinana Laghari - Spiritual nam Regquest ROSS-KYTT International SSMHG.25301/44M93

Aanvraag spirituele naam 39,50 euro

Graag alles invullen voor de aanvraag voor de spirituele naam. U krijgt de spirituele naam op uw huisadres verzonden, op een prachtige foto kaart die u vervolgens in kan lijsten. Hisaja