De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en België

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven, Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact

Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Whatsapp service: 0036-706124449
yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Nieuw 7 Verschillende Yoga Vormen als Thuisstudie. Ontdek de vele voordelen van veelzijdig Yoga Docent worden.
Kundalini Yoga is een geweldige yoga vorm die door het ROSS gegeven wordt. Met de vervolgopleiding Kundalini Yoga Master en de nieuwste Kundalini Yoga Zwangerschap Yoga die alleen te volgen is bij het ROSS. Maar wat biedt het ROSS nog meer en welke yoga vormen? Hoe geweldig is het als je...
Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 2 van 2

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Aanvraag spirituele naam 39,50 euro

Graag alles invullen voor de aanvraag voor de spirituele naam.

Spirituele naam aanvragen

Saarganjobaalja Sa Alya - Sa Argwa - Sa an ha - Jo sah - Bai saj - Al jah legde uit hoe iedereen in de wereld gehecht is aan zijn naam, roem en positie in de samenleving. In de naam van vrijheid, zei Saarganjobaalja, de  mensen hebben geen probleem om elkaar te doden of te martelen voor geld of plezier. Iedereen wil de baas zijn; niemand wil de ideeën of meningen van iemand anders accepteren, zei Saarganjobaalja.

"Maar in spiritueel leven proberen we verder te gaan dan dit alles. Een nieuwe naam aannemen kan een stap in die richting zijn. Nu proberen we anderen in onze gebeden op te nemen. Nu proberen we anderen in ons eigen zelf en onze zelf in anderen waar tenemen. "
Saarganjobaalja deelde de ervaring van iemand die verder is gegaan en zich zijn identiteit heeft gerealiseerd met het Allerhoogste Spirituele Alya macht en zelfs verder.

Een Guru heeft niets van deze wereld nodig. Hij/zij leeft inzich zelf en met zichzelf net als in een 'glazen kast'.

Hij kan zowel de wereld buiten sluiten als op zijn naar buiten en gaan waarnemen. Hij ziet de wereld in zich zelf en zijn eigen in de wereld. Maar hij blijft volledig afstandelijk.' (Zonder mening).
Saarganjobaalja herhaalde: "Het is één zon die weerspiegelt in duizenden verschillende potten.

Op een vergelijkbare manier, als je eenmaal je eigen identiteit met jouw persoonlijke allerhoogste bewustzijn hebt behaald zoals: De 'Aljah' hebt gerealiseerd, transcendeer je alle namen.

Maar eerst moet de Sa alya (het begrip "ik" en "mijn") oftewel het begin gevormd worden.
"Om het ego goed te transcenderen, moeten we nederig worden, pas als een zaadje de grond in gaat en openbreekt, gaat het over in de grond en wordt het een boom." Zolang het ego er is, is er geen hoop (Bai saj.) Een spirituele naam helpt ons eraan te herinneren dat we in feite de Aljah (Allerhoogste Zelf) zijn.' De kracht wordt hierin bezegeld en is voelbaar.

Saarganjobaalja legde een aantal andere manieren uit waarop het hebben van een spirituele naam iemand kan helpen die op het spirituele pad streeft: "Wanneer je iemand de naam hoort, denk je aan Saarganjobaalja van het spirituele goddelijke hoogste goed , het laat je constant informeren om te zien dat je leeft naar alles wat de kracht van de naam betekent. "
De namen helpen ons ook het bewustzijn van onze dharma te behouden, zei Saarganjobaalja: "Wanneer je gaat trouwen, wissel je ringen." De ring herinnert je aan je geliefde. En als je later je aangetrokken voelt tot iemand anders, moet je ring je ervan bewust maken van je  hoogste spirituele krachte de 'Aljah'.

Een spirituele naam kan een soortgelijke herinnering zijn. "
"Je hebt ook een verantwoordelijkheid om je Aljah te respecteren en te eren ," vertelde Saarganjobaalja naar haar energieke geest. Maar ze voegde er ook aan toe dat zij hen natuurlijk ook zal helpen om de energie te delen naar anderen ( die het nodig zullen hebben voor groei).
"Alle namen en vormen hebben een doel in de wereld, ze hebben een betekenis, ze hebben een Sprituele Aljah kracht," zei Saarganjobaalja.

Elke aanvraag voor een spirituele naam word apart aangevraagd. De namen zijn van kracht en worden van kracht 'behouden', als men er zelf op mediteerd en vaak gebruikt wordt. Saarganjobaalja heet u welkom - Mijn licht is jouw licht , jouw licht is liefde - bezeggeling voor alles wat om je leeft voor nu en voor later. Hisaja - Namasté

Guru Swatinana Laghari - Spiritual nam Regquest ROSS-KYTT International SSMHG.25301/44M93

Spirituele naam Saarganjobaalja met Kundalini Yoga

Bij onze geboorte hebben we allemaal een naam gekregen om onszelf mee te identificeren. Zo weet iemand anders hij jij jezelf als persoon noemt en hoe hij of zij je kan aanroepen. Onze geboortenaam is ons vaak gegeven door onze ouders en is er om onszelf te identificeren met onze aardse zelf, ons lichaam.

Het aannemen van een spirituele naam is een keuze die je zelf maakt op het moment dat je je daartoe geroepen voelt. Een spirituele naam is een vibratie en een tool die je helpen om je energie te verhogen door middel van de kracht van zijn Nadh (innerlijke geluidsgolf). Dat klinkt misschien een beetje vreemd maar in het kort kun je het ook zo zien dat je ervoor kiest om je hogere zelf, je ziel een naam te geven. Het is je spirituele en zielbestemming.

Het aannemen van een spirituele naam daagt je uit om te leven vanuit je hoogste bewustzijn. Het is ervoor kiezen om oude patronen en gedragingen achter je te laten en een stap vooruit te maken en om je op een dieper niveau met jezelf te verbinden. Op zielniveau energetische aanvraag verbinding met de krachtige energie van Saarganjobaalja.

Het is dan ook een grote uitdagend om een spirituele naam aan te vragen. Zeker als je het volledig wil doen en je enkel nog maar met die naam door het leven wil gaan. Dat vergt moed en kracht. En het vergt ook iets van je omgeving omdat zij je anders zullen moeten aanspreken. Met je eigen gekozen nieuwe identiteit die in verbinding staat met jouw hogere Zelf, jouw ziel. Niet iedereen zal daaraan kunnen wennen of wil het accepteren. Dat proces is niet aan jou, dat hoort bij de ander.