De Online Nummer 1 Kundalini Yoga Docenten Thuisopleider van Nederland en België

ROSS - KYTT NL-BE

P/D
Instituut SSMHG/ROSS/KYTT
Eindhoven, Amsterdam
yogaopleiding@outlook.com

Voor vragen - Direct contact

Klantenservice ROSS
Beschikbaar NL-Be 9.00/21.00
Maandag t/m Zaterdag
Whatsapp service: 0036-205605112
yogaopleiding@outlook.com

Nieuw Yogi Thee maken

Nieuw 7 Verschillende Yoga Vormen als Thuisstudie. Ontdek de vele voordelen van veelzijdig Yoga Docent worden.
Kundalini Yoga is een geweldige yoga vorm die door het ROSS gegeven wordt. Met de vervolgopleiding Kundalini Yoga Master en de nieuwste Kundalini Yoga Zwangerschap Yoga die alleen te volgen is bij het ROSS. Maar wat biedt het ROSS nog meer en welke yoga vormen? Hoe geweldig is het als je...
Het oefenen van de vuurademhaling
De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één
Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
Onderdelen 1 - 3 van 3

Nieuwsbrief ROSS/KYTT

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Inschrijven Kundalini Yoga Teacher Training + Gong Instrument

Kundalini Yoga Lerarenopleiding + Kundalini yoga master verzonden in Papieren versie + Gong instrument voor 2895,- euro. (Normaal betaald u 3550,- euro)

Complete Kundalini Yoga Docenten opleiding Level 1 Level 2 en Level 3 + Video lessen Open boek examen + Kundalini Yoga Master + Gong Instrument voor 1895,- euro.

Het ROSS geeft het totale pakket van de Kundalini Yoga Teacher Training 'complete programma' + de complete Gong Chanoa . 
De totaal prijs is (2895,- euro.) De opleiding word in een papieren versie verzonden + de Gong instrument.
U ontvangt bij een inschrijving:
1, Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 Level 3 + Open boek examen. Verzonden in Papieren Versie 
2, Kundalini Yoga Master opleiding. Verzonden in Papieren Versie 
3, Gong instrument + Slaghamer
De prijs is 2895,- euro
 
De volledige Gong studie word behandeld in de Kundalini Master opleiding deze is tevens beschikbaar. 
Voor inschrijven kunt je naar het inschrijfformulier op de startpagina.
 
Voor bestellen voor het volledige Kundalini Yoga Teacher Training pakket Level 1 Level 2 en Level 3 + Kundalini Yoga Master "Thuisstudie", verzonden in papieren versie + Gong gaat u naar het onderstaande formulier. Het ROSS zal na de registratie zo snel mogelijk contact met u opnemen.

              

Kan Kundalini Yoga je helpen om ware liefde te vinden? Er zijn oefenseries die helpen om je hart te openen en liefde te laten stomen. Er zijn meditaties om pijn van oude relaties los te laten. In alle kriya’s maken we de kundalini energie wakker, waardoor je na een les zo lekker in je vel zit. Een regelmatige yoga beoefening maakt dat het geen kortdurende high is, maar dat je continu in een elevated staat bent. Dan gaat het de manier waarop je met jezelf en anderen omgaat beïnvloeden.