Complete Kundalini Yoga Docenten opleiding Level 1 Level 2 en Level 3  Open boek examen + Kundalini Yoga Master + Gong Instrument voor 1895,- euro.

Het ROSS geeft het totale pakket van de Kundalini Yoga Teacher Training 'complete programma' + de complete Gong Chanoa . 
De totaal prijs is ( 1895,- euro.) De opleiding word in een papieren versie verzonden + de Gong instrument.
U ontvangt bij een inschrijving:
1, Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 Level 3 + Open boek examen. Verzonden in Papieren versie.
2, Kundalini Yoga Kinder en Master opleiding. Verzonden in Papieren versie.
3, Gong instrument + Hamer
De prijs is 1895,- euro
 
De volledige Gong studie word behandeld in de Kundalini Master opleiding deze is tevens beschikbaar. Voor inschrijven kunt je naar het inschrijfformulier op de startpagina..
 
 
 

Voor bestellen voor het volledige Kundalini Yoga Teacher Training pakket Level 1 Level 2 en Level 3 + Kundalini Yoga Master "Thuisstudie", in papieren versie + Gong ga je naar het onderstaande formulier. Het ROSS zal na de registratie zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Inschrijven Kundalini Yoga Teacher Training + Gong Instrument

Kundalini Yoga Lerarenopleiding + Kundalini yoga master verzonden in Papieren versie + Gong instrument voor 1895,- euro. (Normaal betaald u 3550,- euro)

              

Nieuwsbrief ROSS/KYTT Inc.

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Kan Kundalini Yoga je helpen om ware liefde te vinden? Er zijn oefenseries die helpen om je hart te openen en liefde te laten stomen. Er zijn meditaties om pijn van oude relaties los te laten. In alle kriya’s maken we de kundalini energie wakker, waardoor je na een les zo lekker in je vel zit. Een regelmatige yoga beoefening maakt dat het geen kortdurende high is, maar dat je continu in een elevated staat bent. Dan gaat het de manier waarop je met jezelf en anderen omgaat beïnvloeden.