Inschrijven Kundalini Yoga Teacher Training + Gong Instrument

Kundalini Yoga Lerarenopleiding + Kundalini yoga master verzonden in Papieren versie + Gong instrument

Complete Kundalini Yoga Docenten opleiding Level 1 Level 2 en Level 3 + Video lessen Open boek examen + Kundalini Yoga Master + Gong Instrument voor 1895,- euro.

Het ROSS geeft het totale pakket van de Kundalini Yoga Teacher Training 'complete programma' + de complete Gong Chanoa . 
De totaal prijs is (2895,- euro.) De opleiding word in een papieren versie verzonden + de Gong instrument.
U ontvangt bij een inschrijving:
1, Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 Level 3 + Open boek examen. Verzonden in Papieren Versie 
2, Kundalini Yoga Master opleiding. Verzonden in Papieren Versie 
3, Gong instrument + Slaghamer
De prijs is 2895,- euro
 
De volledige Gong studie word behandeld in de Kundalini Master opleiding deze is tevens beschikbaar. 
Voor inschrijven kunt je naar het inschrijfformulier op de startpagina.
 
Voor bestellen voor het volledige Kundalini Yoga Teacher Training pakket Level 1 Level 2 en Level 3 + Kundalini Yoga Master "Thuisstudie", verzonden in papieren versie + Gong gaat u naar het onderstaande formulier. Het ROSS zal na de registratie zo snel mogelijk contact met u opnemen.

              

Kan Kundalini Yoga je helpen om ware liefde te vinden? Er zijn oefenseries die helpen om je hart te openen en liefde te laten stomen. Er zijn meditaties om pijn van oude relaties los te laten. In alle kriya’s maken we de kundalini energie wakker, waardoor je na een les zo lekker in je vel zit. Een regelmatige yoga beoefening maakt dat het geen kortdurende high is, maar dat je continu in een elevated staat bent. Dan gaat het de manier waarop je met jezelf en anderen omgaat beïnvloeden.

Nieuwsbrief ROSS/KYTT

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>