Kundalini Yoga Thuisopleiding

Alle opleidingen die het ROSS-KYTT aanbiedt zijn thuisopleidingen!
 
Wat zijn de voordelen van een thuisstudie?
 • Maximale flexibiliteit.
 • Studeren in je eigen tempo: sneller of langzamer afhankelijk van je tijd.
 • Studeren waar je wilt.
 • Studeren op jouw moment.
 • Discipline en motivatie.
 • Stel duidelijke doelstellingen op.
 • Een thuisstudie voor iedereen.
 • Praktijkgericht.
Waarom moet je een opleiding volgen?
 
De voordelen van KYTT opleiding
 
 • Vind (meer) innerlijke rust met de Yoga opleiding.
 • Heb je een intensieve baan of een druk huiselijk leven? 
 • Dan is yoga de methode om spanningen de baas te blijven. 
 • De Kundalini Yoga biedt je de rust die je zoekt.
 
De meest ontspannen thuisopleiding
Een uur in de lotushouding met gevouwen handen naar een blinde muur staren… Is dat Kundalini yoga? Nee. Kundalini Yoga is een manier van leven. Een manier van leven die begint bij lichamelijke oefening en beheersing.
Verbeter je lichamelijke soepelheid met Kundalini yoga-en de kriya's.
 
Yogaleraar worden:
Het is meer dan een beroep of een extra activiteit in je leven. Het is een pad van persoonlijke transformatie dat ook jouw antwoord zal geven op de roep van de wereld om je heen. Het doen van de training gaat niet alleen over het opdoen van kennis, maar het is een proces waarin je ervaring je begeleidt en je inzicht, bewustzijn en mededogen geeft. Regelmatig yoga doen is een absolute vereiste om deze transformatie te laten plaatsvinden.
 
Yogi Bhajan had het vaak over de leerling/en de leraar. Elke leraar is een student en elke student is een leraar. Daarom is deze training niet alleen voor degenen die Kundalini yoga willen doceren, maar voor iedereen die regelmatig wil oefenen en in hun ervaring wil verdiepen.
 
Een belangrijk element in de training is je persoonlijke transformatieproces. De tools om verbinding te maken met je hogere zelf en om de volgende stap te zetten in het leven van je persoonlijke bestemming. Deze training is dus ook bedoeld voor diegenen die dieper willen ingaan op de leringen en hun beoefening voor hun eigen ontwikkeling.
 
Kundalini yoga is de yoga van bewustzijn. Yoga betekent eenheid of verbinding, het betekent in contact zijn met en afstemmen op wat er in jezelf, in de wereld en in de kosmos gebeurt. Yoga komt van het woord yoke: een yoke heeft 2 ledematen die met elkaar verbonden zijn. Een yogi lost de tegenstellingen in haar leven op, gewoon door haar bewustzijn en verbinding. De yogi draagt zijn yoke zonder het als een last te ervaren.

 

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>