Kundalini Yoga Blog

Alles op het gebied van spiritualisme en gezondheid zal u alle tips vinden in KYTT Blog


We krijgen vaak de vraag welke vitamine en wanneer we deze moeten innemen. We hebben daarom de belangrijkste vitamine op een rij gezet.

Kundalini kan op verschillende manieren worden geactiveerd. Het kan ruw en onverwacht worden gewekt door een ingrijpende gebeurtenis of moeilijke situatie, maar het is ook mogelijk dat het geleidelijk actief wordt als gevolg van langdurige stimulatie. Traumatische gebeurtenissen, ingrijpende veranderingen, confrontaties met de dood, metafysische...

De mensen van ons weten precies wanneer ze geboren zijn, want dat moment is doorgaans vastgelegd op ons geboortebewijs. Hoewel zeker is dat de eerste menselijke kennis van kundalini van heel lang geleden dateert, bestaat er echter onduidelijkheid voer het exacte moment waarop deze tot ontwikkeling is gekomen.

Kundalini Yoga is een geweldige yoga vorm die door het ROSS gegeven wordt. Met de vervolgopleiding Kundalini Yoga Master en de nieuwste Kundalini Yoga Zwangerschap Yoga die alleen te volgen is bij het ROSS. Maar wat biedt het ROSS nog meer en welke yoga vormen?

Intermittent Fasting met de lerarenopleiding Kundalini Yoga is wereldwijd enorm populair. Het is een doeltreffende manier te zijn om gewicht te verliezen. Bij intermittent Fasting wissel je korte periodes van eten af met periodes van vasten om effectief af te vallen. Veel sterren in Hollywood en fitnessgoeroes zijn super enthousiast over...