Beroepsorganisatie SSMHG

Beroepsorganisatie


Het SSMHG staat voor "Sa Spirit Meditation Healing Group". Deze vereniging staat voor Kwaliteit en Toetsing. Het SSMHG is een beroepsgerichte vereniging voor inkoop opleidingen voor o.a. Opleiders wereldwijd en die tevens alle cliënten voorziet als beroepsondersteuning. De opleiders kunnen terecht voor de opleidingen in spiritualisme doktersopleiding, psychologische, therapeutische vakdiploma bezitten een grote en goede kennis. Deze kennis is belangrijk om te delen, zodat therapeuten zich verder kunnen ontwikkelen en kunnen groeien in hun vak.

**Als SSMHG helpen wij de verbinding te versterken voor client en leerling voor het gekozen beroeps vak.

Het SSMHG vindt, het overdragen van kennis en het verhogen van kwaliteit in deze branche uitermate belangrijk. Zo streven wij ernaar om hierin een stabiele en betrouwbare factor te zijn. We bieden als beroepsorganisatie, vanuit het ROSS en andere opleiding centrums wereldwijd het belang voor diverse therapeuten, de kans om het tijdrovende proces uit handen te geven, zodat u zich als therapeut kunt concentreren op primaire taken.

Doordat SSMHG zich primair richt op het beoordelen van scholingsmogelijkheden, wordt dit proces met veel precisie en kundigheid gedaan. SSMHG staat garant voor een hoogwaardige, kwalitatieve voor het spirituele en/of dokter en therapeutische diensten naar therapeuten, cursisten opleiders en voor andere erkenden vakgroepen. U kunt hierbij denken aan de beoordeling van volledige opleidingen, deelopleidingen, bij - scholingen, cursussen.

Via deze Vereniging SSMHG wereldwijd brengt de scholingsmogelijkheden effectief en actueel in beeld voor therapeuten, zodat tot een goed, persoonsgebonden advies kan worden gekomen voor het geven van verschillende yoga opleidingen en spirituele therapeuten. Deze Vereniging werkt nauw samen met de Online opleidingscentrum ROSS en staat als hoogste Sa Spirit Meditation Healing Group (Internationaal.)

**SSMHG heeft een uitgebreide ervaring met energetische en levensenergieën en alle studies over spiritualisme. Vanuit deze achtergrond is het ROSS de grootste kenner van competentie gerichtheid, brede professionalisering en eigenlijk alle facetten die het hedendaagse middelbaar en hoger masteronderwijs met zich meebrengen om aansluiting te kunnen vinden met de meest uiteenlopende erkende spirituele studies van Nederland en België maar, ook Internationaal.

ROSS is bovenal een erkend kenmerk op alle studies die het ROSS aanbiedt, deze geven we voor de juiste mensen die zich toeleggen op het beroepswerk en houdt het complete tijdsplan in de gaten. Daarnaast is het ROSS het aanspreekpunt voor alle opleiders die meer willen ontdekken over spiritualisme.

**Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte – Hoog spirituele – Kundalini Yoga - Levens - Energetische - Tantrisme opleidingen streeft naar een hoogwaardige, onafhankelijke dienstverlening. Een unieke maar ook essentiële bijdrage in kwaliteit.

Het ROSS verzorgt de accreditatie van scholingen zelf. Een gevolg hiervan is dat een geaccrediteerde scholing door opleiders hoeft niet meer op verschillende plekken wordt ondergebracht, het ROSS heeft een eigen toetsing en eenduidige beeldvorming. Wij zien het als ons vak om scholing te registreren, beoordelen en accrediteren van scholingen.

Het registreren voor een opleiding is voor drie jaar door het ROSS - SSMHG gewaar borgt daarna moet men het zelf verlengen met drie opvolg jaren. Voor studenten geregistreerde leden zijn de kosten 99,- dollar. Voor mensen zonder ROSS studie of SSMHG-studie bedragen de kosten 150 dollar voor drie jaar.

Alleen zo geven we een grote groep therapeuten energetische artsen, healing masters, leraren, binnen onze branche de mogelijkheid een weloverwogen keuze te maken voor scholing en komen er diverse mogelijkheden om objectieve informatie te delen met tal van belanghebbenden. Zo werken we aan de waarde van het geven van diploma's. Niet alleen voor therapeuten is dit prettig maar ook voor de cliënten is dit een zekerheid dat de therapeuten erkend beroeps opgeleid zijn. Daarnaast is de opleider er zeker van de SSMHG als onafhankelijke partij achter de reeds opgedane kennis van (oud)-studenten staat. Wat betreft de invulling van kwaliteitsvraag richting verzekeraars. (Dit is wel per verzekering verschillend). Oprichter van SSMHG is Samara Vlok Alya Atma Kaur. De master van Yoga studies international en hoogleraar van spirituele studies Saarganjobaalja, Psychologie EFT- TCM Tantra Spirit Master.

**Tailer Twan is oprichter van SSMHG Prof/ Doctor Ph.D. / Hun-Eng Yoga studies, en heeft uitgebreide ervaring met Hoog spirituele studies tevens Management in het bedrijfsleven vanaf 1994.

Vanuit deze achtergrond is hij een groot kenner van competentiegerichtheid, brede professionalisering en eigenlijk alle facetten die het hedendaagse hogere - spiritueel onderwijs met zich meebrengen om aansluiting te kunnen vinden met de meest uiteenlopende spirituele vakopleidingen.

**Tailer Twan: is bovenal eigenaar van het opleiding centrum bij het ROSS, hij zorgt dat de juiste mensen zich toeleggen op het beroepsgericht vakopleidingen en houdt het complete tijdspan in de gaten. Daarnaast is hij aanspreekpunt voor opleiders en verenigingen.

**Brenda Gray: is Communicatiemanager - Bedrijf Psycholoog van ROSS en heeft een achtergrond in marketing - communicatie en grafisch vormgeving. Ze heeft er bewust voor gekozen om werkzaam te zijn in deze branche, zodat ze haar bijdrage kan leveren aan de verhoging van kwaliteit. Zij ziet dat de complementaire zorg bestaansrecht heeft, maar hier en daar wel achterblijft in professionalisering en kwaliteit. Met haar scherpe oog voor detail probeert ze met SSMHG-ROSS te helpen stappen te zetten in de goede richting.

ROSS-KYTT, is een voluit Hoogste Spirituele Yoga studie ook wel genoemd vanuit de Beroepsorganisatie SSMHG.

***Sa Spirit Meditation Healing Group***(SSMHG)

SSMHG-beroepsvereniging voor verschillende Yoga docenten opleidingen maar, ook voor spirituele studies en persoonlijke groei. ROSS-KYTT is een yogabeweging die zich toelegt op het verbreiden en onderwijzen van o.a. Kundalini-yoga, zoals dit onderwezen werd 2500 jaar geleden vanuit de Sikh Traditie. ROSS is op 1994 opgericht als praktijkschool en is vervolgens in 2008 ook online gegaan. De oprichter Tailer Dwan en Alya Atma Kaur zette deze non-profitorganisatie duizenden yogacentra op in meer dan 56 landen wereldwijd.Professional Association SSMHG www.ssmhg.com