Kundalini Yoga Blog

Alles op het gebied van spiritualisme en gezondheid zal u alle tips vinden in ROSS Blog

De alledaagse werkelijkheid maakt het belangrijk om onze kundalini te benutten. Waar vinden we anders de energie om ons drukke leven vol te houden en ervan te genieten? Kundalini is energie, en dat betekent dat het van essentieel belang is dat we manieren vinden om daaruit te putten.

We krijgen vaak de vraag welke vitamine en wanneer we deze moeten innemen. We hebben daarom de belangrijkste vitamine op een rij gezet.

Een van de meest uitgebreide manieren om alles uit het leven te halen en het kundalini proces te bevorderen is Ayurveda, een systeem dat gericht is op zelfgenezing en zelfverwezenlijking. Ayurveda is een holistische gezondheidsleer die via allerlei weten het lichamelijk, geestelijk emotioneel en spiritueel welzijn bevordert, bijvoorbeeld door...

Kundalini kan op verschillende manieren worden geactiveerd. Het kan ruw en onverwacht worden gewekt door een ingrijpende gebeurtenis of moeilijke situatie, maar het is ook mogelijk dat het geleidelijk actief wordt als gevolg van langdurige stimulatie. Traumatische gebeurtenissen, ingrijpende veranderingen, confrontaties met de dood, metafysische...

De mensen van ons weten precies wanneer ze geboren zijn, want dat moment is doorgaans vastgelegd op ons geboortebewijs. Hoewel zeker is dat de eerste menselijke kennis van kundalini van heel lang geleden dateert, bestaat er echter onduidelijkheid voer het exacte moment waarop deze tot ontwikkeling is gekomen.

Voor Helende meditatie heb je eten nodig, maak niet uit welk eten als het maar je favoriete eten is.

Kundalini Yoga is een geweldige yoga vorm die door het ROSS gegeven wordt. Met de vervolgopleiding Kundalini Yoga Master en de nieuwste Kundalini Yoga Zwangerschap Yoga die alleen te volgen is bij het ROSS. Maar wat biedt het ROSS nog meer en welke yoga vormen?