Studievoorwaarden

 

1. Aanmelding
U kunt zich inschrijven voor een opleiding via onze website of  https://www.kundaliniyogaopleiding.nl/  Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Door u in te schrijven verklaart u zich akkoord met de studievoorwaarden en gaat u met ROSS-KYTT een studieovereenkomst aan.

2. Studiebegin

Inschrijving bij de opleiding van het ROSS rekenen wij éénmalig een bedrag van 14,95,- euro mee bij uw gekozen opleiding.
Met de ontvangst van uw eerste lesmateriaal begint de opleiding. Bepalend voor wijzigingen in de overeenkomst is de dag waarop de schriftelijke aankondiging is binnengekomen bij ROSS.

3. Studiemateriaal
Binnen Nederland ontvangt u alle studiematerialen vrij van portokosten. Voor cursisten die vanuit het buitenland (buiten Europa) studeren komt er verzendkosten boven op de studie. Voor mensen in het buitenland geldt dat het opleidingsgeld ook in termijnen kan worden voldaan. Na de eerste betaling zal de cursus/opleiding naar u toegezonden worden. De extra verzendkosten voor het versturen naar het buitenland worden aan de cursist doorberekend. Het door ROSS. aan u geleverde studiemateriaal mag u, in welke vorm dan ook, niet aan derden verder reiken. Niet kosteloos of tegen vergoeding.

4. Persoonlijk pedagogische begeleiding van uw leraar op afstand.
Gedurende de gehele opleidingsduur wordt u vakkundig en individueel begeleid door uw persoonlijke leraar op afstand. Hoe u met hem of haar in contact komt, wordt u bij de eerste les zending medegedeeld. De ingezonden huiswerkopdrachten zullen naar de leraar worden verzonden in u aangemaakte Word bestand. Het ROSS zal uw huiswerkopdrachten door verzenden naar uw persoonlijke leraar.

5. De opleidingen zijn gebaseerd op uw persoonlijke groeiproces, in de periode waarin waarin de opleiding gevolgd word. (bijvoorbeeld de opleiding Medium schap en Intuïtieve ontwikkeling) Dit betekend dat lange onderbrekingen, een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van het leren, en het uiteindelijke resultaat wat u als leerling wil bereiken.

6. Verlenging van uw studieduur
Na afloop van de gebruikelijke cursusduur kunt u nog 3 jaar lang gebruikmaken van alle verrichtingen (bijvoorbeeld studieadvies, begeleiding door leraar op afstand, huiswerkcorrectie). Deze verlenging is 99,- euro voor u.

7. Correctie van uw huiswerk
Bij de meeste lessen vindt u huiswerkopgaven om in te zenden. Uw huiswerk stuurt u naar uw persoonlijke leraar, die binnen 48 dagen het huiswerk corrigeert en van een waardering voorzien naar u terugzendt. Het online insturen van huiswerk is zonder extra kosten.


8. Getuigenschrift, Officieel ROSS/SMMHG. - Diploma, Officieel erkend diploma door onze eigen Internationaal beroeps vereniging SSMHG. (Sa Spirit Meditation Healing Group).
U ontvangt een ROSS.- Getuigenschrift - diploma, nadat u al het huiswerk heeft ingestuurd en een gemiddeld goed haalde. Bij een aantal cursussen heeft u het recht op het afleggen van een open - boek - examen bij u thuis. Bij het behalen van een goed en zeer goed dat men kan vergelijken met 6 t/m8 of hoger, ontvangt u het Officieel ROSS opleiding Instituut - Diploma in pdf in uw mailbox. Het examengeld voor een Open - Boek - Examen is gratis dit is inclusief samen met uw opleiding verrekend. Veel van onze opleidingen kunt u afsluiten met een open boek examen voor een officieel erkend diploma. Certificate/diploma: Na het behaalde diploma zal u zal u het erkende certificaat/diploma ontvangen van het ROSS-KYTT met het SSMHG beroepsorganisatie certificaat via email. Wilt u liever een papieren versie ontvangen dan rekenen wij 99,- euro. voor het officiele diploma met het SSMHG certificaat de internationale beroepsorganisatie.

9. Opzegging
Opzegging is mogelijk, alleen uw rechten van het behalen van uw diploma zal hiermee worden vervallen.Het ROSS. is niet verplicht om u opleiding geld terug te storten. U bent voordat u begonnen bent met één van de opleidingen een overeenkomst aangegaan. Dit geldt voor alle andere opleidingen dat wanneer u uw opleiding opzegt uw opleiding geld niet terug kan vorderen. Mocht het zo wezen dat u een jaar een tussenstop wil doen en alle rechten van de studie wil behouden dan kan dat doordat u het ROSS. op de hoogte stelt. We noemen dit een tussen stop. Bent u in tussentijd een opleiding in gespreide betaling aangegaan zal deze verder lopen. U zal u rechten van de opleiding behouden deze is drie jaar gelig na het inschrijven van de startdatum.


10. U bepaalt het tempo

Heeft u eens een periode geen tijd voor uw opleiding, dan hoeft u de overeenkomst niet te beëindigen. U gaat verder met studeren wanneer u dat uitkomt. (Verlenging van uw studieduur). Zo vaak u wilt, mag u uw studietempo van bijvoorbeeld 4 lessen per maand wijzigen. Een klein berichtje aan het ROSS volstaat.


11. Zekerheid van niet veranderend lesgeld
Het actuele lesgeld vindt u op onze website en op de lesgeldbijlage. U lesgeld blijft gedurende de looptijd van de opleiding gelijk. Als de cursist niet aan de overeengekomen betalingsverplichting voldoet, kan ROSS. de toezending van het cursusmateriaal en studiebegeleiding onderbreken tot de betalingsachterstand is ingelopen. Indien ROSS een incassoprocedure start, wordt onmiddellijk het totale cursusgeld (inclusief nog niet gefactureerde termijnen) opeisbaar. Het te incasseren cursusgeld wordt verhoogd met incassokosten, conform van de Wet Internationaal-Nationaal.

Beroepsvereniging SSMHG International:

www.ssmhg.com/

Some of you who are sitting here will become great Teachers of the SSMHG Association. You must understand that you have to build your character first. Care for yourself, be kind to yourself, be compassionate to yourself. That is what you have to do.
ROSS

If you want to become a Teacher of Kundalini Yoga, then your inside and outside both have to be saintly. Then the power of your touch, sight and word must create miracles and will create miracles.
ROSS

People are in pain, and they need the pain alleviated. They need to know that you can see that pain. If a person is hungry, first feed him. To a starving person, food is God. Once he is satisfied and a little secure, he can consider the possibility that God is food. The ability to apply consciousness will make you a good teacher.


Team ROSS

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Nieuw Yogi Thee maken

Het oefenen van de vuurademhaling

De vuurademhaling is een basisademhaling die gebruikt worden bij Kundalini yoga.  Deze ademhaling heeft een helend en kalmerend effect op lichamelijk en geestelijk niveau. De gunstige uitwerkingen van de vuurademhaling bij regelmatige beoefening zijn:  Er worden gifstoffen uit de longen...
>

Yogi thee voor extra energie en het zuiveren van het lichaam in één

Yoga, Thee, Extra Energie Naast de extra energie door de warme drank krijg je ook de geneeskrachtige stoffen binnen van de gedroogde theeplant. Dit vormt de oosterse basis van een gezonde leefstijl. In de westerse samenleving worden we steeds meer bewust van onze gezondheid en is Yoga inmiddels...
>