Over KYTT Opleider

❈ Over het KYTT ❈

Welkom op de website van de Online Kundalini Yoga Lerarenopleiding Internationaal - mogelijk gemaakt door het KYTT aangesloten bij de beroepsorganisatie SSMHG. Naast praktijkonderwijs geven en online leraren opleiden bestaat het KYTT al meer dan 25 jaar in verschillende opleidende studies en daar hoort Kundalini Yoga ook bij. De volledige Kundalini Yoga skills is geheel en compleet inclusief Level 1 Level 2 en Level 3 Kundalini Yoga Zwangerschap Leraren schap en natuurlijk het Kundalini Yoga Meesterschap. En natuurlijk de Top 1 Kundalini Yoga Coach Thuisopleiding.

Na jarenlange studies en praktijkervaringen hebben wij de Internationaal Online Kundalini yoga leraren opleiding ontwikkeld, voor mensen die willen doorgroeien en tevens opzoek zijn naar hun zelf en het doel ervan om anderen te leren les te kunnen geven

Jezelf meer ontdekken met geestelijke ontwikkeling de prachtige Kriya's, Meditaties Ademhalingstechnieken met de verschillende poses en zoveel meer die aanbod komen in de opleiding. De Yoga - opleiding is zeer goed te volgen door de duidelijke afbeeldingen met het uitgebreide oefeningen boek met de originele oefeningen van de originele Yogi Sikh traditie.

Om jezelf te helpen genezen van blokkades vanuit het lichaam, je eigen lichaam tot rust brengen door de prachtig meditaties healing. Je leert alles op het gebied van de Kundalini. Alle Kundalini Yoga Skill komen ruim aan bod.

Het leren hoe je moet Mediteren hoe ga ik op de juiste manier in een meditatie? Wat is je zesde zintuig? Hoe ontwikkeling ik deze tijdens de yoga? Hoe kan ik een goede Kundalini Yoga les gaan geven? Hoe bereid ik alles voor? Stap voor stap leer je alle skills op het gebied van geestelijke en lichamelijk groei de alternatieven en meer. Deze vragen worden allemaal beantwoord in thuis opleiding van het KYTT.

De opleiding is bestemd voor mensen die graag met lichaam en geest bezig willen zijn op een ontspannende en inspannende. Tevens is de opleiding zeer goed voor mensen die na het werk geen zin meer hebben om naar een praktijkschool te gaan maar, heerlijk willen ontspannen en Yoga willen beoefenen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wij geven de Kundalini Yoga Opleiding Online zodat, u in uw eigen tempo de oefeningen kunt blijven herhalen, de meditatie, de Healing alles wat met Kundalini Yoga te maken heeft, 'helemaal in uw eigen vertrouwde omgeving kunt gaan beoefenen, zonder dat u op medestudenten hoeft te wachten. Het voordeel is dat onze opleiding samen met de drie Levels, vele malen goedkoper is dan dat u naar een Yoga praktijk - school gaat.

Wij vinden dat iedereen de kans moet kunnen krijgen om, Kundalini Yoga leraar te worden of om in de Kundalini Yoga kunnen verdiepen en tevens met zichzelf aan het werk te kunnen gaan.

Iedereen mag kennis maken met deze prachtige yoga vorm. "Kundalini - Yoga" methoden die al eeuwen oud is, en is nu ook in het westen zeer bekend is.

Het is dan ook een grote eer om deze Kundalini Yoga opleiding online aan te mogen bieden.

De onlineopleiding Kundalini Yoga is alleen beschikbaar bij het ROSS-KYTT, en is Internationaal leverbaar naar alle landen ook buiten Europa.

Neem gerust de tijd om verder op de website aan informatie te komen De Kundalini - Yoga Docentenopleiding is geschikt voor iedereen die compassie heeft met de Yoga, en om zelf les te kunnen gaan geven.

'''I want to give you the depth and the strength which is yours... the original you.''

''Yogi Yoga Teaching - Kundalini Yoga for Live''

Beschikbaar zijn de volgende Kundalini Yoga Opleidingen.


  • Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Level 3 + Video's en het open boek examen.
  • Kundalini Yoga Coach volledige opleiding
  • Kundalini Yoga Master Docenten Thuis opleiding
  • Kundalini Zwangerschap Yoga Teacher Training Level 1 Level 2
  • Ayurveda Dokter Medicine Level 1 Level 2

En meer.... Kijk onder opleidingen!


Kundalini Yoga-opleiding volgen bij het KYTT (Level 1) is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht, die is geïnteresseerd in het geven van yogalessen, meer wil weten over verschillende Kundalini Yoga oefeningen en een open houding en gedachten heeft.

Wil jij de Kundalini Yoga-opleiding volgen en een uitstekende yogadocent worden? Dan kan dat bij het KYTT je begint bij Level 1 opvolgend naar Level 2 en daarna Level 3 in één opleiding pas dan is men bevoegd om les te mogen geven. Deze Yoga-opleiding leert je de vanaf de basis tot gevorderd voor het geven van goede Yogalessen.

De Yogaoefeningen in zijn algemeenheid.

Deze Kundalini Yoga-opleiding vormt ook een zeer goede verdieping voor iedereen die lesgeeft in bijvoorbeeld Mindfulness/ Saarganjobaalja / Healing, Mudra Yoga en Meditatie en/of andere Yoga vormen.


Voor vragen vul het onderste formulier in.

 Kundalini Yoga Nederland - België, inspireren en verbinden met lichaam en geest. De vernieuwde website van het SSMHG Beroepsvereniging Kundalini Yoga International (SSMHG). Op deze site vind je informatie over Kundalini Yoga volgens de leer van de originele Sikh Traditie en aanverwante technieken. Verschillende Yoga opleidingen en spirituele studies voor een betaalbare prijs.