Over Ons

Welkom op de website van de Online Kundalini Yoga Lerarenopleiding Internationaal - mogelijk gemaakt door het  ROSS/KYTT + beroepsorganisatie SSMHG.
Na jarenlange studies en praktijk ervaringen hebben wij de Internationaal Online Kundalini yoga leraren opleiding ontwikkeld, voor mensen die willen doorgroeien en tevens opzoek zijn naar hun zelf en het doel ervan om anderen te leren les te geven.

Jezelf meer ontdekken met geestelijke ontwikkeling de mooie Kriya's , Meditaties Ademhalingstechnieken verschillende poses en meer die wij geven. De Yoga - opleiding is zeer goed te volgen door de duidelijke afbeeldingen met het uitgebreide oefeningen boek met de originele oefeningen van de originele Yogi Sikh traditie.

Om jezelf te helpen genezen van blokkades in het lichaam, je eigen lichaam tot rust brengen door de prachtig meditaties healing, leer alles op het gebied van Kundalini. Alle Kundalini Yoga Skill komen ruim aan bod.

leren Mediteren hoe ga ik op de juiste manier in een meditatie? Wat is je zesde zintuig? Hoe ontwikkeling ik deze tijdens de yoga?  Hoe kan kan ik Kundalini Yoga les gaan geven? Deze vragen worden allemaal beantwoord in thuis opleiding van het ROSS.

De opleiding is bestemd voor mensen die graag met lichaam en geest  bezig willen zijn op een ontspannende en inspannende manier. Tevens is de opleiding zeer goed voor mensen die na het werk geen zin meer hebben om naar een praktijkschool te gaan maar, heerlijk willen ontspannen en Yoga willen beoefenen willen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Wij geven de Kundalini Yoga Opleiding Online zodat, u in uw eigen tempo de oefeningen kunt blijven herhalen, de meditatie, de Healing alles wat met Kundalini Yoga te maken heeft, 'helemaal in uw eigen vertrouwde omgeving kunt gaan oefenen, zonder dat u op medestudenten hoeft te wachten. Het voordeel is dat onze opleiding samen met de drie Levels, vele malen goedkoper is dan dat u naar een Yoga praktijk - school gaat.

Wij vinden dat iedereen de kans moet kunnen krijgen om, Kundalini Yoga leraar te worden of om in de Kundalini Yoga kunnen verdiepen en tevens met zich zelf aan het werk te kunnen gaan.
Iedereen mag kennis maken met deze prachtige yoga vorm. "Kundalini - Yoga" methoden die al eeuwen oud is, en is nu ook in het westen zeer bekend is.

Het is dan ook een grote eer om deze Kundalini Yoga opleiding online aan te mogen bieden.
De online opleiding Kundalini Yoga is alleen beschikbaar bij het ROSS/KYTT., en is Internationaal verzend baar naar alle landen ook buiten Europa.

Neem gerust de tijd om verder op de website aan informatie te komen De Kundalini - Yoga Teacher Training is geschikt voor iedereen die compassie heeft met de Yoga, en om zelf les te kunnen gaan geven.

'''I want to give you the depth and the strength which is yours... the original you.''
''Yogi Yoga Teaching - Kundalini Yoga for Live''

Inschrijven voor de Complete Kundalini yoga docenten thuis - opleiding.

www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/

Kundalini Yoga-opleiding volgen bij het ROSS  (Level 1) is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht, die is geïnteresseerd in het geven van yogalessen, meer wil weten over verschillende Kundalini Yoga oefeningen en een open houding en gedachten heeft.

Wil jij de Kundalini Yoga-opleiding volgen en een uitstekende yogadocent worden? Dan kan dat bij het ROSS je begint bij Level 1 opvolgend naar Level 2 en daarna Level 3 in één opleiding pas dan is men bevoegd om les te mogen geven. Deze Yoga-opleiding leert je de vanaf de basis tot gevorderd voor het geven van goede Yogalessen.                                                                             

De Yogaoefeningen in zijn algemeenheid.

Deze Kundalini Yoga-opleiding vormt ook een zeer goede verdieping voor iedereen die lesgeeft in bijvoorbeeld Mindfulness / Saarganjobaalja / Healing, Mudra Yoga en Meditatie en/of andere Yoga vormen.

Nieuwsbrief

Abonneer u op onze nieuwsbrief:

Een voorbeeld uit de online KRI/KYTTvan het ROSS

www.kundaliniyogaonlinestudy.com/en/

www.ross-studies.nl/

De oefeningen die tijdens de lessen ook behandeld worden kunt u nakijken op de volgende links:
link: www.youtube.com/watch?v=R4Et5iQFoPI
link: www.youtube.com/watch?v=wuRWyEDmL0k

 

Kundalini Yoga Nederland - Belgie, inspireren en verbinden met lichaam en geest.

De vernieuwde website van het SSMHG Beroepsvereniging Kundalini Yoga International (SSMHG).

Op deze site vind je informatie over Kundalini Yoga volgens de leer van de orginele Sikh Traditie en aanverwante technieken.

Verschillende Yoga opleidingen en spirituele studies voor een betaalbare prijs.

www.ssmhg-association.com/

 

De trainingen zijn wereldwijd te volgen ook in de plaatsen in Nederland. De online Kundalini Yoga docentenopleiding in Leiden Breda, Hoorn, Purmerend, Volendam, Edam, Nijmegen, Veenendaal,  Zwolle, Limburg, Brugge, Lith, Amersfoort, Delft,  Heerlen, Dordrecht, Heereveen, Almere, Enschede, voor yoga lerarenopleiding Online.