Over Ons

 

Welkom op de website van de Online Kundalini Yoga Lerarenopleiding Internationaal -  mogelijk gemaakt door het  R.O.S.S/K.Y.T.T. en het S.S.M.H.G.

Na jarenlange studies en praktijkervaringen hebben wij de Internationaal Online Kundaliniyoga leraren opleiding  ontwikkeld, voor mensen die willen doorgroeien en tevens opzoek zijn naar hun zelf en het doel ervan om anderen te leren lesgeven.

Jezelf meer ontdekken met geestelijke ontwikkeling de mooie oefeningen die wij geven, de Yoga - opleiding is zeer goed te volgen door de duidelijke afbeeldingen plus het uitgebreide oefeningen boek met de originele oefeningen van Yogi Bhajan.

Maar ook om jezelf te helpen genezen van blokkades in het lichaam , je eigen lichaam tot rust brengen door de prachtig meditaties healingen alles op het gebied van Kundalini en de Kundalini Yoga komt aan bod .

Of mischien wil je alleen kennis maken met de Kundalini Yoga en/of les gaan geven .

Wat is Mediteren hoe ga ik in een meditatie , wat is je zesde zintuig , hoe kan ik mijn zesde zintuig nog meer ontwikkelen, hoe kan kan ik les gaan geven .

Wat moet ik wel doen wat moet ik voorral niet doen.

De opleidingen is bestemd voor mensen die graag met lichaam en geest willen bezig zijn op een ontspannende en inspannende manier. Tevens is de opleiding zeer goed voor mensen die na het werk geen zin meer hebben om naar een praktijkschool te gaan maar, heerlijk willen ontspannen en oefenen willen in hun vertrouwde omgeving.

Wij geven de Kundalini Yoga Opleiding Online zodat, u in uw eigen tempo de oefeningen kunt blijven herhalen, de

meditatie, de Healing alles wat met Kundalini Yoga te maken heeft, 'helemaal in uw eigen vertrouwde omgeving kunt gaan oefenen,

zonder dat u op medestudenten hoeft te wachten .

Het voordeel is dat onze opleiding samen met de drie Levels, vele malen goedkoper is dan dat u naar een Yoga praktijk - school gaat.

Wij vinden dat iedereen de kans moet kunnen krijgen om, Kundalini Yoga leraar te worden en tevens met zich zelf aan het werk te kunnen gaan. 

Iedereen mag kennis maken met deze prachtige Kundalini - Yoga methoden die al eeuwen oud is, en is nu ook in het westen zeer bekend.

Het is dan ook een grote eer om deze Kundalini Yoga opleiding online aan te mogen bieden .

De online opleiding Kundalini Yoga is alleen beschikbaar bij het K.Y.T.T./R.O.S.S., en is Internationaal verzendbaar naar alle landen ook buiten Europa.

Neem gerust de tijd om verder op de website aan informatie te komen .

De Kundalini - Yoga Teacher Training is geschikt voor iedereen die compassie heeft met de Yoga, en om zelf les te kunnen gaan geven.

 

'''I want to give you the depth and the strength which is yours... the original you.''

''Yogi Bhajan''

Inschrijven Kundalini yoga docenten thuis opleiding.

www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/

             Yogi Bhajan KYTT

                 S.S.M.H.G Inc.

Kundalini Yoga-opleiding volgen bij het R.O.S.S (Level 1) is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht, die is geïnteresseerd in het geven van yogalessen, meer wil weten over verschillende Kundalini Yoga oefeningen en een open houding en gedachten heeft.

Wil jij de Kundalini Yoga-opleiding volgen en een uitstekende yogadocent worden?

Dan kan dat bij het R.O.S.S je begint bij Level 1 opvolgend Level 2 en daarna Level 3 in één opleiding.

Deze Yoga-opleiding leert je de vanaf de basis tot gevorderd voor het geven van goede Yogalessen.                                                                             

De Yogaoefeningen in z’n algemeenheid.

Deze Kundalini Yoga-opleiding vormt ook een zeer goede verdieping voor iedereen die lesgeeft in bijvoorbeeld Mindfulness/Saarganjobaalja/Healing, Mudra Yoga en Meditatie en/of andere Yoga vormen.