Uitleg Kundalini Master

Uitleg Kundalini Master

Na het behalen van de Level 1 Level 2 en Level 3 wil je graag de Masteropleiding gaan volgen. Maar wat is de Masteropleiding? Wat kan je allemaal als je de Master hebt behaald? Na het volgen van de masteropleiding word je ondergedompeld wat de Kundalini nog meer te bieden heeft. We gaan over onderwerpen dieper in de stof zullen zijn zodat, je nog meer weet hoe de Kundalini werkt en hoe je als Yogi nog betere lessen kunt gaan neerzetten. Het voordeel is dat er na de opleiding in twee kanten op kunt gaan.

Zowel als verder ontwikkeling in de Kundalini Yoga Master. Kundalini Yoga Master voor het les geven in Kundalini Yoga. Hierin worden alleen de oefeningen aangeven die gegeven mogen worden aan de kinderen tijdens de Kundalini Kinder Yoga wordt ook wel Sabia genoemd. Dit wordt spelenderwijs gedaan zodat, de lessen voor de kinderen tijdens een spel in de yoga gegeven kan worden. Het voordeel is dat blokkades bij kinderen (denk aan trauma's slechte school prestatief of onzekerheden, of faalangst minder worden of zelf zullen verdwijnen). Verder wordt er de uitgebreide gong instrument behandeld hoe je deze kunt bespelen in de yogalessen.

De slag van de hamer is een belangrijk onderdeel tijdens de yogalessen voor meditatie, voor optimale ontspanning het ontwaken van de chakra's en tevens om de kundalini op te laten klimmen. De intuïtieve gaven worden meer en meer versterkt. Je leert hoe denkbeelden werken bij depressie, emoties, energetische blokkades. Hoe men gevoelens kunt uiten, de gezonde levensstijl, het versterken van het immuunsysteem en zoveel meer.


Geworteld in eenheid en liefde, stimuleert de Sikh theologie een leven van spiritualiteit en dienstverlening. Eenheid en de liefde te dienen als de basis van de Sikh theologie - dat is zowel het doel als de werkwijze. Sikhs hebben tot doel de goddelijkheid in alles en iedereen die ze tegenkomen te herkennen en deze dagelijkse praktijk helpt het individu de kwaliteiten van eenheid en liefde te cultiveren en te belichamen zo ook het Meesterschap. 

Yogi's geloven dat de Schepper de hele Schepping doordringt en dat elk individu wordt gevuld met dezelfde goddelijke potentieel. De Sikh traditie benadrukt de collectieve gemeenschap van de hele mensheid en daagt alle sociale ongelijkheid uit, waaronder die op basis van klasse, kaste, geslacht en beroep. Het realiseren van eenheid en liefde in je leven dwingt het individu ook om de eenheid met de wereld om zich heen te zoeken. Het vervolgen van een echte Yogi het één worden met spiritualiteit en het master schap.

Voor vragen over de opleiding neem contact op met de Klantenservice KYTT