Uitleg Kundalini Coach

Uitleg Kundalini Coach

Kundalini Yoga Docent worden is alleen als men inclusief alle Levels heeft gevolgd. Dit houdt in dat je alleen een volledige Kundalini Yoga docent kunt worden als je de Level 1 Level 2 en Level 3 behaald hebt. Vervolgens kun je doorstromen naar de Kundalini Yoga Master Thuisopleiding en daarbij hebben we ook nog de opleiding Kundalini Yoga Zwangerschap Docenten Thuisopleiding. Dit laatste heb je geen vooropleiding nodig. Bij de zwangerschap Kundalini Yoga kan je meteen beginnen. Dit is ook inclusief Level 1 en Level 2.

Om een volledige Coach te kunnen worden op het gebied van Kundalini Yoga hebben we een apart en uitgebreid pakket samengesteld. Dit is om mensen naast de Kundalini Yoga optimaal te kunnen begeleiden op zowel lichamelijk en geestelijk niveau. Er is vaak naast de lessen veel vragen van leerlingen. De afgestudeerde leraren willen vaak het pad gaan verbreden in spiritualisme maar ook hoe ze mensen van een Burn-Out of andere geestelijke problemen kan gaan begeleiden. Daarom heeft het ROSS een pakket samengesteld om een optimaal yogaschool en praktijk neer te kunnen zetten. Wat kan je verwachten bij een Kundalini Yoga Master Coaching pakket:

 • Kundalini Yoga level 1 level 2 level 3
 • Kundalini Yoga Master
 • Kundalini Zwangerschap Yoga level 1 en Level 2
 • Mudra Yoga
 • Chakra Yoga
 • Ayurveda Level 1 en Level 2
 • Intuïtieve ontwikkeling
 • Stress en Burn-out Coaching
 • Live Coach Training
 • EFT Therapeut
 • Dieet Therapeut

Een Kundalini Yoga Coach is veelzijdig pakket. Als leraar kan je na yogalessen overspoeld raken door vele vragen van leerlingen. Vaak is daar geen tijd voor omdat, de volgende Kundalini of andere yogales al klaar staat om de yoga te beginnen. Daarom heeft het SSMHG 'De Kundalini Yoga Coach ontwikkeld' zodat, men naast de Kundalini Yoga een aparte ruimte kan creëren om ook een eigen "Coaching praktijk" te beginnen. Jouw leerlingen kunnen dan apart een afspraak maken voor extra begeleiding. 

Dit kan gaan over het samenstellen voor een dieet, over zwangerschap en wat daarbij allemaal komt kijken, helpen bij keuzes in het leven, maar, ook over piekergedrag, angsten, trauma's en echt hulp nodig hebben van een professional. Vaak is de stap naar een andere therapeut een extra drempel. Dat hoeft niet meer de leerlingen kennen je al immers en als het vertrouwen er is zullen de leerlingen (aldus de cliënten meer open staan) voor het behandelen van hun problemen. Tevens brengt jou dit extra werk en de mogelijkheid op het starten van een nieuw Coaching praktijk naast het geven van yoga. En wie wil dat nou niet? Er is geen inschrijfdatum je kan je op elk moment inschrijven en zelf je eigen tijd indelen. Tevens word je ondersteund door de beroepsorganisatie van het SSMHG.


Inschrijven Kundalini Yoga Coach

Ontdek de geavanceerde lerarenopleidingen van Kundalini Yoga Coach voor iedereen met een passie voor lesgeven die verder gaat dan asana en kriya's alleen. Onze online en persoonlijke training wordt u geheel begeleid door deskundige docenten die zich inzetten om u te helpen en uw kennis te verdiepen zodat u alle vaardigheden kunt gaan verfijnen. Dit hele project als Kundalini Yoga Coach in de praktijk kunt brengen.


Voor vragen over de opleiding of inkoopstudies voor de opleider of het starten voor een eigen opleiding school. Neem contact op met één van onze medewerkers van het KYTT.