Inkoopstudies

Inkoop opleidingen voor opleiders

Inkoop studies SSMHG

Wil je ook een opleider worden van het SSMHG en wil je net als ross of het kytt of andere opleiders opleidingen gaan geven. U kunt uw opleidingen inkopen voor minimaal 27 verschillende studies. Inkoop Studies voor jouw opleiding. 

Centra met de inkoopstudies van het SSMHG kan je alle opleidingen onderwijzen in de praktijk of online. Hieronder vind je meer informatie en inkoopkosten.

Ontwikkel je bedrijf met ruim 27 inkoopopleidingen en trainingen van SSMHG. Onze opleidingen, cursussen en trainingen helpen je je te ontwikkelen in het inkoop vak voor jouw opleidingscentra. Vind de inkoopopleiding die bij jou Opleidingscentra past. 

Met ruim 27 inkooptrainingen en verschillende E-boeken

- De opleidingen zijn verdeeld over diverse thema's is er altijd wel een opleiding of training die bij jouw opleiding instituut behoort. Welke opleidingen kunt u inkopen van het SSMHG voor uw opleidingscentra? 

-Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 Level 3 

-Kundalini Yoga Masteropleiding 

-Kundalini Zwangerschap yoga Level 1 Level 2 

-Mindfulness -Chakra Yoga Docentenopleiding 

-TCM Medicine opleiding 

-Ayurveda Medicine opleiding 

-Sociaal Psychologie 

-Kinder Psychologie 

-Organisatie Psychologie 

-Life coach 

-Stress and Burn

-Out Coach -Dieet Therapeut 

-EFT Therapeut 

-Mudra Yoga Docentenopleiding 

-Saarganjobaalja Yoga Docentenopleiding 

-Saarganjobaalja Meditatie Master 

-Sabia Kinderyoga 

-Tantra Sex 

-Mediumschap 

-Engelen Therapie 

-Intuïtieve ontwikkeling

 -Psychometrie -Sjamanisme Healing 

-Voodoo Master 

-Ghost Hunter 

-Hypnotherapie verwacht 2024 

Hoe werkt de studie inkoop van het SSMHG? SSMHG staat voor Sa Spirit Meditation Healing Group Bij de studie inkoop SSMHG wordt gekenmerkt door de unieke studies die normaal niet in andere scholen te vinden zijn. SSMHG staat voor een internationaal keurmerk op het gebied van spirituele studies, tot yoga docenten opleidingen en therapeutische dokters online of praktijkopleidingen. Het duidelijk herkenbare concept geeft elke opleider een geheel eigen gezicht. 

Daarnaast heeft SSMHG-concepten ontwikkeld waarin onze Studies worden verkocht ook groothandel "studies" zowel nationaal als internationaal. SSMHG maakt op dit moment een gestage groei door zowel nationaal als internationaal. Door de bewuste keuze van opleiders in verschillende steden kan SSMHG haar concept verder waarborgen. Wij hechten daarom veel waarde aan de keuze voor nieuwe locaties van onze opleiders, zodat wij de kwaliteit van ons merk kunnen blijven garanderen. 

Dankzij deze ontwikkelingen is SSMHG succesvol in Nederland en België en op de nationale en internationale markt. 

***Aankoop inkoop studies*** 

Inkoopprijs 59.000, - euro voor alle studies!

De inkoop studies in 12 termijnen voldaan worden. Onder contractbasis en gespreide studie inkoop levering 12-maandelijks termijnen: U betaalt per maand een aflossing van 5200,- euro. Totaalbedrag is inclusief rente en aflossing.

Aan het einde van de 12 maanden bent u in het bezit van alle studies van het SSMHG. Deze worden in USB verzonden + De eerste gratis 20 SSMHG Certificaten aanmeldingen inbegrepen. (Voor de cliënten voor de beroepsorganisatie) Binnen en Buiten Europa! 

Inschrijven Studie Inkoop SSMHG Wat kan u van ons verwachten bij inkoop van SSMHG-studies. U ontvangt de studies op een Usb stick + Certificaten van de beroepsvereniging voor de eerste 20 studie cliënten. Dit certificaat is voor drie jaar geldig vanaf de eerste inschrijfdatum voor uw cliënt. Het certificaat is gewaarborgd voor drie jaar registratie. Normaal dient men dit apart aan te vragen voor de kosten van 150,- euro per drie jaar. Na de drie jaar kunt de cliënt via uw bedrijf het opnieuw hernieuwen en zal het SSMHG een nieuwe beroepsorganisatie certificaat opsturen naar de cliënt. De kosten van het SSMHG kunt u in de studies doorberekenen.

AANVRAAG INKOOP STUDIES SSMHG

Voor vragen neem contact met de klantenservice ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden.