Inschrijven KYTT + Master

Inschrijven KYTT Level 1 Level 2 Level 3 + Kundalini Yoga Master

Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 Level 2 Level 3 + Kundalini Yoga Child Master Teacher Training + Open boek examen + drie jaar registratie bij de internationale SSMHG-beroepsvereniging. De complete Kundalini Yoga Docenten thuis opleiding. Na het behalen van de KYTT bent u volledig gecertificeerd en mag u nationaal en internationaal lesgeven in deze prachtige yoga vorm.

Kundalini Shakti is de levende goddelijke innerlijke aanwezigheid die ieder menselijk hart en ziel verlicht. Het is de Heilige Geest van binnen die je inspireert en begeleidt naar volledige spirituele realisatie.

Een Kundalini-opstijging is een gezegende verantwoordelijkheid die je spirituele ontwikkeling initieert en bevordert. Met bekwame liefdevolle ondersteuning, een gezonde spirituele levensstijl, gerichte individuele begeleiding en de juiste veilige, zachte praktijken kun je je proces verbeteren. Dan kun je genieten van meer vrede en helderheid en uiteindelijk echte spirituele realisatie krijgen. Dat is het goddelijke ontwerp van de mens en het doel van het leven. KYTT is toegewijd aan het helpen van gekwalificeerde aspiranten om te slagen in deze heilige inspanning.

KYTT is voor oprechte spirituele zoekers van alle paden.

Het biedt op maat gemaakte spirituele praktijken die speciaal voor jou zijn ontworpen.

De 500-jarige traditie is gespecialiseerd in het efficiënt verbeteren van het spirituele leven.


Voor vragen en advies neem contact op met de link hieronder