Uitleg Kundalini Zwangerschap

Uitleg Kundalini Zwangerschap Yoga

OPLEIDING TOT Kundalini Yoga ZWANGERSCHAPS DOCENT
Ben je gefascineerd door het wonder van de zwangerschap en de Kundalini Yoga met de Kriya's ademhalingsoefeningen, meditaties, Mantra's en meer?
En wil jij zwangere vrouwen begeleiden in een van de meest bijzondere periodes van haar leven?
In deze Kundalini Yoga specialisatie training leer je hoe je aanstaande moeders en vaders op een veilige en vakkundige manier kunt begeleiden en jouw zwangerschapsyogalessen vorm kunt geven.
Zwanger zijn is een bijzondere tijd waarin je lichaam en geest zich voorbereiden en klaarmaken om een nieuw leven geboren te laten worden. Het is letterlijk en figuurlijk een periode van grote groei. Niet alleen voor het nieuwe leven wat in een vrouw haar lichaam groeit maar alles eromheen.

Wil je je verdiepen in Kundalini Yoga voor jezelf? Wil je het toepassen in je lessen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Bij het ontwikkelen van deze Kundalini Yoga Teacher Training heb is er steeds gedacht; wat is het meest zinvolle, nuttige, praktische om te delen met jou. Als yogadocent en als mens. Zodat jij met zelfvertrouwen Kundalini Yoga lessen kan aanbieden. Dus heel praktisch toepasbaar.

Het is een mooie aanvulling op je aanbod. Je kan Kundalini Yoga gebruiken binnen je 'gewone' yogales, als losse les, als onderdeel van een workshop, dag of retraite. Je deelnemers zullen je dankbaar zijn!