Dit zijn de redenen wanneer je lichaam meer aandacht moet geven.

17-06-2024

Wanneer je lichaam om hulp vraagt geef je lichaam meer aandacht om de volgende redenen.

1. Droge huid:

Je lichaam mist vitamine E. Neem noten, vette vis en verse plantaardige olie in je dieet op om aan je behoeften te voldoen.

2. Breekbaar haar en nagels: Deze symptomen duiden op een tekort aan B-complexe vitaminen en calcium. Eet bonen, papaverzaad, gist en hele granen.

3. Bloeden uit het tandvlees: Betekent een gebrek aan vitamine C. Eet zo vaak mogelijk uien, knoflook, fruit en groenten.

4. Slapeloosheid, krampen en humeurig, dwangmatig gedrag: Je lichaam mist magnesium en kalium. Deze elementen zijn te vinden in cacao, chocolade, bananen, aardappelen, gedroogde abrikozen, pruimen en bieten.

5. Harde huid op de elle bogen:

Dit symptoom geeft aan dat je een tekort aan vitamine C en A hebt die voorkomt in groenten en fruit, bv. In verschillende soorten citrus, wortelen, tomaten, abrikozen en pompoenen

6. Wil je dat je gerechten zo zout mogelijk zijn of heb je de neiging om te huilen:

U kunt een infectie of ontsteking hebben in het lichaam, vooral in het urogenitale systeem.

7. Wil je zoveel mogelijk zoetjes:

Misschien ben je uitgeput en heb je een snelle boost energie nodig. In dit geval is het beter om honing of donkere chocolade te consumeren om gastro-intestinale problemen te vermijden.

8. Smaak voor zonnebloempitten: Je lichaam mist antioxidanten en andere voedingsstoffen.

9. Heb jij een smaak voor zuur: Het lichaam heeft deze producten nodig omdat het om een of andere reden de lever of galblaas moet stimuleren. Neem citroen, appel en wijnazijn en blauwe bessen in je dieet.

10. Je haar is plat of je voeten zijn koud en je bent moe: Jodium te kort. Consumeer zeevruchtenproducten.


Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice