Kundalini legt de lagen van de energie uit.

08-05-2024

Je hebt vast wel eens een afbeelding gezien van een heilige die omgeven was door licht, of een engel met een strafkans rond zijn hoofd. Onder de mensen die mij lessen volgen is er altijd wel iemand die de kleuren rond mijn lichaam of dat van een medecursist weet te beschrijven. Sommige mensen zijn in staat om de uitstraling van het lichaam waar te nemen, wat in de loop van de tijd voor veel schilders en illustrators reden is geweest om die uit te beelden. 

We zijn niet allemaal engelen of heiligen maar we zijn wel allemaal kundalini stralende mensen van het licht. Een van de vele soorten licht waaruit we bestaan is de aura. Dat is een combinatie van verschillende banen licht die elke levend wezen omhult, dus ook planten en dieren. Op het internet zijn talloze foto's te vinden van auravelden rond bloemen, honden en mensen die bewijzen dat de kunstenaars en spiritualisten die vroeger tijden gelijk hadden, we bestaan zowel van binnen als van buiten uit energie. 

De aura ziet er in zijn geheel uit als een soort regenboog, maar bestaat in feite uit verschillende energievelden, of auravelden. Deze hebben een filterende en beschermende werking. Elk van onze chakra's correspondeert met een van de auravelden, wat betekent dat de chakra's samenwerken met de aura. Terwijl de chakra's het lichaam van binnenuit reguleren, doet de aura dat van buitenaf. De aura deelt informatie over je lichaam en je chakra's met je omgeving en trekt vervolgens de energieën aan die bij jou passen. 

Als een chakra geblokkeerd is, zal dat doorwerken in het bijbehorende auraveld. Asl je bijvoorbeeld denkt dat je het verdient om slecht behandeld t worde, zal je aura slechte energieën in je lichaam toelaten. Door met behulp van kundalini je chakra's te kunnen openen. Zo herstel je tevens je auravelden. Zonder je daarvan bewust te zijn bescherm je jezelf dan tegen de negatieve invloed van bepaalde mensen en omstandigheden en trek je positieve energieën aan. Kundalini stimuleert tijdens de klim één voor één alle chakra's en de bijbehoren aurabeelden, waardoor een helingsproces op ang komt. 

Naarmate dit vordert, gaat onze aura steeds meer uitstalen wie we werkelijk zijn. Onze omgeving reageert daarop door ons te geven wat we nodig hebben en mogelijkheden te bieden voor persoonlijke groei. Kundalini behalve een innerlijke dus ook een uiterlijk werking. 


De zeven Yoga Thuisopleidingen zijn complete en gecertificeerde Thuisopleidingen die u gemakkelijk in uw eigen tijd te volgen zijn. Na de opleidingen bent u een veelzijdige maar zeer competent opleider in verschillende Yoga vormen.

U ontvangt de volgende opleidingen:

1, Kundalini Yoga Docentenopleiding Level 1 Level 2 level 3,

2, Kundalini Yoga Masteropleiding

3, Kundalini Zwangerschap Yoga Level 1 Level 2

4, Chakra Yoga Docentenopleiding

5, Saarganjobaalja Yoga Docentenopleiding

6, Sabia Kinder Yoga Docentenopleiding

7, Mudra Yoga Docentenopleiding.