Kundalini zuivering in de zomer

06-06-2024

Kundalini wordt als zuivering, ontwaken, opklimmen en integratie genoemd. Een waarschuwing is even op zijn plaats, we kennen geen vaste volgorde. Het is mogelijk dat je halverwege een stap terug moet doen, of dat je een onderdeel overslaat dat je alter alsnog moet uitvoeren. Het kan ook zijn dat je probeert alle vier etappes tegelijk af te leggen en jezelf daarmee uitput. Sommige mensen hoeven er trouwens maar één of twee af te leggen om een bevredigend leven te hebben. Dit wordt meestal aangepakt in de zomer om de nieuwe realiteit door de kleuren van de hemel en de aarde beter te combineren. Met de kleuren van de zomer kan je stap voor stap de energie vervullen en omringen.

De Kundalini leraren van het KYTT gebruiken verschillende termen om het proces, of delen daarvan te omschrijven. Meestal wordt gesproken het 'ontwaken' van kundalini. Als je lang genoeg in het gezelschap verkeert van yogabeoefenaars, verlichte geesten of metafysische reizigers, zal je op een gegeven moment ongetwijfeld gevraagd worden of je ooit een ontwaken hebt meegemaakt. Deze term verwijst naar het actief worden van kundalini en naar haar klim vanaf de basis van de wervelkolom. Hij beschrijft de complete lichamelijk en geestelijke overgang van normaal naar verlicht. 

Normaal zijn is niet slecht of verkeerd, het betekent alleen dat je nog niet tot het inzicht bent gekomen dat je een goddelijk wezen in een menselijk lichaam bent. Als je weet hoe je het zomerlicht te midden van schaduwen kunt zijn, kun je je in alle omstandigheden gelukkig gaan voelen, je eigen goddelijkheid en die van anderen versterken en meer liefde in deze wereld brengen. 

Om de liefde te versterken in de zomer helpen je graag verder.

Voor meer informatie mag u vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice.

Hieronder vindt u de contact link en de aanbieding inschrijflink.