Nieuw 7 Verschillende Yoga Vormen als Thuisstudie

23-06-2023
ROSS 7 verschillende yoga opleidingen
ROSS 7 verschillende yoga opleidingen

Kundalini Yoga is een geweldige yoga vorm die door het ROSS gegeven wordt. Met de vervolgopleiding Kundalini Yoga Master en de nieuwste Kundalini Yoga Zwangerschap Yoga die alleen te volgen is bij het ROSS. Maar wat biedt het ROSS nog meer en welke yoga vormen? 

Hoe geweldig is het als je verschillende yogavormen kunt neerzetten in je eigen yoga school. Geweldig toch, Je kan de dagen en de lesuren verschillend in vullen door verschillende yoga vormen. Je kunt ook uren neer zetten voor beginners, gevorderde, aparte Mudra Handen Yoga lessen, of Saarganjobaalja Yoga met symbolen en healing. 

Of je kunt aparte lessen gaan geven voor zwangere vrouwen. Je kan vele kanten op met maar liefst 7 verschillende yoga vormen. En dit alles is vanuit huis te leren. Natuurlijk krijg je volop begeleiding en gratis 10 jaar aansluiting bij de internationale organisatie van het SSMHG. De leertijd is geheel naast werk, gezin in tedelen. Neem de tijd voor je persoonlijke ontwikkeling, ga de enorme spirituele en intuitieve boost aan. Word een Yoga leraar die meer te bieden heeft dan 1 yoga vorm.

We zien graag je inschrijving tegemoet.

Namasté Team ROSS-KYTT

Inschrijflink: www.kundaliniyogaopleiding.nl/inschrijven-kundalini-yoga-teacher-training/alle-yoga-thuisopleidingen/ 


Lees meer: https://www.kundaliniyogaopleiding.nl/products/nieuw-7-verschillende-yoga-vormen-als-thuisstudie-ontdek-de-vele-voordelen-van-veelzijdig-yoga-docent-worden/